IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ghostwriter Design

Vis i kart
51 87 48 02
www.ghostwriter.no

Mer informasjon

Ghostwriter Design er et flerfaglig designbyrå i Stavanger som fokuserer på industridesign, grafisk design og webdesign. Designstudioet har seks ansatte med høy faglig designkompetanse.

Ghostwriter har fått flere utmerkelser og priser for design bl.a. “Merket for god design” fra Norsk designråd og er kjent for å levere tjenester og produkter av høy kvalitet.

Ghostwriter jobber med mer enn bare formgivning og design. Gjennom våre brødre i Origin kan vi også tilby programmering og hosting (web hotell). Ghostwriter har utviklet sin egen publiseringsløsning/Content management system (CMS) med avanserte funksjoner for enkel administasjon av nettsider og portaler for store og små bedrifter.

Ghostwriter Design holder til på besøksadressen Professor O Hanssens vei 11, 4068 Stavanger. Foretaket ble startet i 2001-11-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-12-04 og som et Aksjeselskap. Ghostwriter Design driver i bransjene "Databasevirksomhet", "Design", "Grafisk design", "Konsulenttjenester", "Programvareutvikling", "Webdesign" og "Øvrige datatjenester". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ghostwriter Design på telefon 51 87 48 02 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ghostwriter.no

Besøksadresse Professor O Hanssens vei 11, 4068 Stavanger
Postadresse Postboks 8034, 4068 Stavanger
 
Telefon
(+47) 51 87 48 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies