IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Geze Scandinavia Aktiebolag

GEZE er en verdensledende produsent av manuelle og automatiske dør- og vindusteknologisystemer

Vis i kart
63 95 72 00
norge.se@geze.com www.geze.no

Mer informasjon

Innovative systemløsninger gjennom intelligent teknologi

GEZE GmbH er en av verdens største utvikler og produsent av byggesystemer for dør-, vindus- og sikkerhetsteknologi. GEZE tilbyr et omfattende utvalg av automatiske dørsystemer og dørteknologi, glassystemer, røyk- og varmeavtrekkssystemer, sikkerhetssystemer samt vindus- og ventilasjonsteknologi. GEZE utvikler markeds-, innovasjons- og designledende løsninger, og den uavhengige familiebedriften satser på førsteklasses teknologi som har bidratt til en fremtidsrettet utvikling innen byggteknikk. Denne utviklingen drives kontinuerlig videre i egne teknologisentre. GEZE produkter er kjent for sin høye kvalitetsstandard. De blir brukt over hele verden i innovative byggekonsepter og sørger for komfort og sikkerhet innen byggteknikk: GEZE dørlukkere er blant de mest kjente i verden. Millioner av mennesker nyter hver dag den selvfølgelige komforten våre automatiske dørsystemer gir. Individuelle og objektspesifike spesialkonstruksjoner, som for eksempel karuselldører og helglassystemer, produsert av et eget datterselskap. GEZE produktløsninger finnes i alle type bygninger over hele verden.

Geze Scandinavia Aktiebolag holder til på besøksadressen Industrivegen 34 B, 2072 Dal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 12.03.2003 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Geze Scandinavia Aktiebolag driver i bransjen “Byggevarer - Engros”. Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Geze Scandinavia Aktiebolag på telefon 63 95 72 00, ved å sende en epost eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.geze.no

Besøksadresse Industrivegen 34 B, 2072 Dal
Postadresse Industrivegen 34 B, 2072 Dal
 
Epost
norge.se@geze.com
Telefon
(+47) 63 95 72 00
Mobiltelefon
(+47) 908 43 273

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies