IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Get Started AS

GetStarted

Vis i kart
992 48 655
madshaalandpaulsen@hotmail.no www.getstarted.no

Mer informasjon

Etter 11 år i apoteks bransjen med over 200 apoteketableringer og oppkjøp med til sammen 5 milliarder i årlig omsetning, har nysgjerrighet og pågangsmot gjort at jeg har startet Get Started! Jeg hadde lyst til å bruke den erfaring jeg har opparbeidet meg i arbeidet med å etablere 2 apotekkjeder og mange utviklingsprosjekter som en del av det arbeidet, til å hjelpe nye virksomheter i gang.

Nye virksomheter er en viktig bærebjelke i økonomisk vekst. Forandring går raskere og raskere, og de gamle trygge arbeidsplassene er ikke lenger et opplagt valg for en god karriere. Samfunnet og vår økonomi trenger innovasjon for at vi skal kunne ha vårt velferdssamfunn.

Hvor har innovasjon best spillerom? Jeg er bland dem som mener at det er i nye bedrifter. Kan da ikke større etablerte bedrifter innovere? Jo, men lederne i disse gjør klokt i å organisere dette i enheter som har spillerom og frihet til å tenke nytt uten å måtte ta hensyn til eksisterende virksomhet. En kultur som sikrer god styring og kontroll er ikke nødvendigvis aller best for innovasjonsprosessen og nyskapning.

Mange Gründere har gode ideer. For få av dem ser dagens lys. Andre igjen går seg vill når de skal sette ideen ut i livet. Her kan Get Started! bidra, og min visjon er derfor: Flere ideer skal lykkes i markedet!

Dette er grunnen til at jeg starter en rådgivningsbedrift for oppstartsbedrifter.

Eller kanskje det rett og slett er så enkelt at jeg har valgt å jobbe med nye virksomheter fordi jeg kjenner pulsen stiger når jeg kommer i kontakt med Gründere og nye virksomheter.

Jeg ser frem imot å jobbe med deg og din ide!

Kontaktinformasjon

www.getstarted.no

Besøksadresse Husebybakken 30 B, 0379 Oslo
Postadresse Husebybakken 30 B, 0379 Oslo
 
Epost
madshaalandpaulsen@hotmail.no
Telefon
(+47) 992 48 655
Mobiltelefon
(+47) 992 48 655

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies