IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gestalt Sentrum

Vi er to erfarne gestaltterapeuter og veiledere som i 2008 opprettet Gestalt Sentrum etter flere års virksomhet i behandlingssenteret "AURORA - Senter for bedre livskvalitet", som ble etablert i 1989.

Vis i kart
920 31 805

Åpningstider ( i dag: Spesielle Ã¥pningstider. )

Mandag
Spesielle åpningstider.
Tirsdag
Spesielle åpningstider.
Onsdag
Spesielle åpningstider.
Torsdag
Spesielle åpningstider.
Fredag
Spesielle åpningstider.
Lørdag
Spesielle åpningstider.
Søndag
Spesielle åpningstider.
eeie@chello.no www.gestaltsentrum.no

Mer informasjon

Vi er to erfarne gestaltterapeuter og veiledere som i 2008 opprettet Gestalt Sentrum etter flere års virksomhet i behandlingssenteret “AURORA - Senter for bedre livskvalitet”, som ble etablert i 1989. Med vår erfaring og kompetanse ønsker vi støtte deg i din egen utvikling, både i forhold til privatlivet og arbeidslivet. Det kan vi gjøre gjennom terapi, coacing/lederutvikling eller veiledning, avhengig av hva dine behov er i den situasjonen du befinner deg i akkurat nå.

Som medlemmer av Norsk Gestaltterapeutforbund (NGF) er vi forsikret og opfyller minimumskrav til faglig utdanning, videreutdanning og veiledning. Videre har tilgang på klageinstanser, og er forpliktet til å følge øvrige etiske retningslinjer om bl.a. tauhetsplikt og journalføring, som samsvarer med gjeldende rettningslinjer for Norsk Forbund for psykoterapi NFP) og relaterte, europeiske forbund (EAP og EAGT). Disse forpliktelsene kvalifiserer også for offentlig registrering som alternativ behandler.

Gestalt Sentrum holder til på besøksadressen Ole Vigs gate 19 B, 0366 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-04-30 og som et Enkeltpersonforetak. Gestalt Sentrum driver i bransjene "Familieterapeuter", "Psykiatere" og "Psykoterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gestalt Sentrum på telefon 920 31 805, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gestaltsentrum.no

Besøksadresse Ole Vigs gate 19 B, 0366 Oslo
Postadresse Ole Vigs gate 19 B, 0366 Oslo
 
Epost
eeie@chello.no
Telefon
(+47) 920 31 805
Mobiltelefon
(+47) 977 34 526

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies