IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Geo Seabed Instruments AS

Marine tekniske undersøkelser , prøvetaking, Rov undervannsinspeksjoner, sjøbunn, kartlegging.

Vis i kart
73 92 09 40
geosj@c2i.net www.geosi.no

Mer informasjon

Marine tekniske undersøkelser , prøvetaking, Rov undervannsinspeksjoner, sjøbunn, kartlegging. ROV (Remotely operated vehicle). Miljøprøvetaking og geoteknisk prøvetaking offshore Måling av katodisk beskyttelse på konstruksjoner i vann. Tykkelsesmålinger på Stålkonstruksjoner. Undervannsinspeksjoner, videoverifisering, videosurvey. Undervannsposisjonering / koordinatbestemmelse av gjenstander/konstruksjoner. Tilrettelegging av miljøundersøkelser i felt. Utførelse av prøvetaking i felt og håndtering av prøvematerialet fram til laboratorieanalyse. Konstruksjon av prøvetakingsutstyr og spesialprøvetakere. Utvikling av dataloggesystemer tilpasset den enkeltes problemstillinger. Drift og utleie av dataloggesystemer, opplæring. Datainnsamling i forbindelse med sjøbunnskartlegging, mudring og miljøovervåkning. Vanndypskartlegging gruntvann 0 – 100 m. Sjøbunnsmodellering i form av 3D kart og kotekart. Leverandør av seismikksystem, sensorer, ekkolodd, undervannskabler, undervannskontakter og undervannskamera.

Geo Seabed Instruments AS holder til på besøksadressen Transittgata 10 B, 7042 Trondheim. Foretaket ble startet i 2002-11-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-12-10 og som et Aksjeselskap. Geo Seabed Instruments AS driver i bransjene "Geologiske konsulenttjenester" og "Grunnundersøkelser og geoteknikk - Konsulenter". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Geo Seabed Instruments AS på telefon 73 92 09 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.geosi.no

Besøksadresse Transittgata 10 B, 7042 Trondheim
Postadresse Postboks 3009 Lade, 7441 Trondheim
 
Epost
geosj@c2i.net
Telefon
(+47) 73 92 09 40
Telefaks
(+47) 73 92 09 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies