IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Genuinegems

Vi er her for å gjøre diamanter lett tilgjengelig for deg. Her kan du finne diamantsmykker 50-70% billigere enn vanlig utsalgspris i butikk. Vi ønsker deg god fornøyelse.

Vis i kart
971 52 828
www.genuinegems.no

Mer informasjon

GenuineGems er et lite firma med mange fornøyde kunder som importerer topp kvalitets diamantsmykker.

Vi holder til på Vestlandet, med hovedkontor i Solund kommune og avdeling i Bergen. Våre smykker har for det meste toppkvalitets diamanter, men vi fører også produkter med noe lavere kvalitet. Alle våre diamanter er imidlertid klare og fine sett med det blotte øyet.

Vårt fremste mål er at kundene våre skal bli 100% fornøyde.

Diamant smykker er dyre varer og vi vil være sikre på at våre produkter er akkurat slik de er presentert.

Derfor samarbeider GenuineGems tett med en av de fremste diamantsertifisører / takstmenn i Norge. I tillegg legger vi ut mange nærbilder av gjenstandene, ofte under 30x lupe hvis kvaliteten krever det.

Vi selger bare naturlige diamanter som ikke er behandlet på noen måte (f. eks. farge eller klarhet forbedring - CE -) eller kommer fra konfliktområder.

Alle diamantene kommer med takstbrev . De fineste og dyreste diamantene i vårt utvalg har i tillegg sertifikat fra et av de fire største laboratorium i verden (G. I. A / AGS / E. G. L / I. G. I).

Mange føler seg usikre på å kjøpe så dyre varer som diamanter på nett og vi ønsker å gjøre det vi kan for at kundene skal føle seg trygge . Til nå har alle våre kjøpere vært 100% fornøyde, og slik vil vi også at det skal fortsette fremover.

Vi tilbyr derfor pengene tilbake hvis diamanten ikke svarer til forventningene eller kunden av annen grunn ønsker å heve kjøpet.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, vi kan hjelpe til med å finne det riktige smykket for deg.

Kontaktinformasjon

www.genuinegems.no

Besøksadresse Håneset 10, 6924 Hardbakke
Postadresse Håneset 10, 6924 Hardbakke
 
Telefon
(+47) 971 52 828
Mobiltelefon
(+47) 971 52 828

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies