IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Genesis Data

Vi selger brukt og nytt datautstyr til privatpersoner og bedrifter. Gode produkter til rimelige priser, bred support og høy servicegrad er noe som kjennetegner oss.

Vis i kart
952 52 460
frank@genesisdata.no www.genesisdata.no

Mer informasjon

Genesis ble etablert i 1986 som et enkeltmannsforetak og drives på samme måte i dag.

Genesis forretningsidé er å drive tjenester innenfor kjøp og salg av IKT utstyr samt relaterte konsulenttjenester. Genesis er uavhengig og produktnøytral for å opprettholde integritet overfor så vel kunder som leverandører.

Kundegruppen spenner fra privatpersoner og små bedrifter til de større norske selskapene. Oftest tilpasses tjenestene hver enkelt oppdragsgiver som på den måten får akkurat det de er ute etter.

Hovedtyngden av oppdragene ligger på kjøp og salg av utstyr og programvare, tjenester rundt anskaffelser og oppfølging av avtaler samt opptreden som oppdragsgivers salgssjef.

Genesis har over 20 års erfaring innenfor salg, salgsledelse og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. I tillegg har Genesis et godt kontaktnett hos produsenter, leverandører og sluttbrukere.

Utgangspunktet for å kunne dekke et bredt spekter av behov hos kundene er derfor tilstede.

Ta kontakt så kan vi diskutere dine behov og finne forslag til løsning.

Genesis Data holder til på besøksadressen HAAKON DEN GODES VEI 20B, 0373 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-09-08 og som et Enkeltpersonforetak. Genesis Data driver i bransjene "Bruktbutikker", "Databasevirksomhet", "Datamaskiner og datautstyr - Forhandlere", "Næringsetablering- og utvikling - Konsulenter", "Reklame og markedsføring" og "Takseringstjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Genesis Data på telefon 952 52 460, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.genesisdata.no

Besøksadresse HAAKON DEN GODES VEI 20B, 0373 Oslo
Postadresse Postboks 2918 Tøyen, 0608 Oslo
 
Epost
frank@genesisdata.no
Telefon
(+47) 952 52 460
Mobiltelefon
(+47) 952 52 460
Telefaks
(+47) 23 22 10 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies