IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Geiranger Camping

Vis i kart
70 26 31 20
geirangerfjorden@adsl.no www.geirangerfjorden.net

Mer informasjon

Geirangerfjorden Feriesenter holder til helt nede ved Geirangerfjorden, på Grande, ca 2 km fra Geiranger sentrum. Fra Geirangerfjorden Feriesenter har man panoramautsikt mot fosser, fjord og fjell, og cruiseskipene som besøker Geiranger. Hytteutleie: Vi har 17 høystandard hytter i tre forskjellige størrelser med et eller to soverom, kjøkken, stue og bad. Camping: Trestjernes campingplass beliggende helt nede ved sjøkanten med plass for rundt 50 enheter. Trådløst internett (WLAN). Geirangers største utvalg av motorbåter for utleie. Utleie av fiskestenger. Fiske i fjorden er gratis.

Geiranger er et ideelt utgangspunkt for fotturer. I resepsjonen kan man få et kart over godt merkede fotturer i området. Er man interessert i å besøke en av de nå fraflytta gårdene som ligger langs Geirangerfjorden, Skageflå eller Knivsflå, har vi en liten hurtiggående skyssbåt som står til disposisjon. Man kan bare ringe og avtale tid for henting/bringing via mobil. Like bak hyttene ligger Grande Fjord Hotel som har alle rettigheter og serverer frokost og middag dersom man ønsker det.

Geiranger Camping holder til på besøksadressen Geiranger, 6216 Geiranger. Foretaket ble startet i 1986-05-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-04-06 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Geiranger Camping driver i bransjene "Båtutleie", "Campingplasser", "Hytteutleie" og "Kiosker". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Geiranger Camping på telefon 70 26 31 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.geirangerfjorden.net

Besøksadresse Geiranger, 6216 Geiranger
Postadresse Geiranger, 6216 Geiranger
 
Epost
geirangerfjorden@adsl.no
Telefon
(+47) 70 26 31 20
Mobiltelefon
(+47) 951 07 527
Telefaks
(+47) 70 26 31 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies