IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Geilo Jeger Og Fiskeforening

Vis i kart
900 20 818
basletto@online.no http://www.njff.no/buskerud/geilo

Mer informasjon

Velkommen til vårt lokallag

Geilo jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1952, og har beliggenhet i Hol kommune ved foten av Hardangervidda. Tar du Bergensbanen mellom Oslo og Bergen ligger Geilo halvveis. Geilo kan tilby et variert turterreng, gode muligheter for fiske og muligheter for småviltjakt. Det er hovedsakelig ørret det fiskes etter, men Ustedalsfjorden, Bergsmulfjorden, Nygardsvatnet og Sløddfjorden har også en bestand av røye og sik. Ørekyta har gjort inntog i en del av vannene, og det fiskes hver sommer med teiner i vannene på Kikut og Skjerja for å holde den i sjakk. Rype finnes, hare er det til tider god bestand av, og en kan treffe på skogsfugel i Vestliaterrenget. Foreningen er lukket som betyr at kun fastboende og hytteeiere samt deres ektefelle, samboer og barn kan bli medlemmer. Som medlem får du fordel av billigere jaktkort, fiskekort og hytteleie samt de fordeler Norges Jeger- og Fiskerforbund kan tilby. Alle er forøvrig velkommen til å løse fiskekort og/eller jaktkort. ​

Geilo Jeger Og Fiskeforening holder til på besøksadressen c/o Bjørn Sletto Bardølavegen 123, 3580 Geilo. Foretaket ble startet i 1952-01-28 og som et Fli. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Geilo Jeger Og Fiskeforening på telefon 900 20 818, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.njff.no/buskerud/geilo

Besøksadresse c/o Bjørn Sletto Bardølavegen 123, 3580 Geilo
Postadresse c/o Bjørn Sletto Bardølavegen 123, 3580 Geilo
 
Epost
basletto@online.no
Telefon
(+47) 900 20 818
Mobiltelefon
(+47) 900 20 818

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies