IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gbreflektor Skoleutvikling

Vis i kart
51 45 11 84
gaute.bjornsen@gbreflektor.no www.gbreflektor.no

Mer informasjon

GB reflektor henvender seg til skoleledere som har ambisjoner om å utvikle den faglige, verdimessige og organisatoriske plattform som implisitt faktisk forutsettes i anbefalte forskningsbasert praksis. Når mange skoler opplever at de mislykkes mht å skape og vedlikeholde de nødvendige strukturer for et trygt og stimulerende læringsmiljø, er det ofte fordi det ikke er arbeidet systematisk over tid med å styrke denne nødvendige felles plattformen.

De ledende anbefalte forskningsbaserte program på området mobbing, trygt læringsmiljø og problematferd bygger alle på forutsetninger om tydelig skole- og klasseledelse, et samarbeid skole-hjem som er preget av gjensidig tillit og respekt, og en bred tilnærming som involverer alle som er med og utgjør skolen som organisasjon.

Senter for atferdsforskning, Universitetet i Stavanger, er også kunde hos GBreflektor, og bruker vår metodikk med Skolens sjekkliste og oppfølgingsmodellen som implementeringsstøtte overfor skolene. I tillegg brukes GBreflektor som konsulent for kommuner og skoler i forhold til problemløsning av komplekse saker knyttet til mobbing, problematferd, skole/klassemiljø og skoleutvikling i et vidt perspektiv.

GB reflektor tar oppdrag fra hele landet, ta kontakt for informasjon og nærmere avtaler med Gaute Bjørnsen

Gbreflektor Skoleutvikling holder til på besøksadressen Vikesdalslia 12, 4389 Vikeså. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-10-06 og som et Enkeltpersonforetak. Gbreflektor Skoleutvikling driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gbreflektor Skoleutvikling på telefon 51 45 11 84, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gbreflektor.no

Besøksadresse Vikesdalslia 12, 4389 Vikeså
Postadresse Vikesdalslia 12, 4389 Vikeså
 
Epost
gaute.bjornsen@gbreflektor.no
Telefon
(+47) 51 45 11 84
Mobiltelefon
(+47) 901 87 654

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies