IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gattermann Interiør Og Eksteriør AS

Vis i kart
908 13 202
post@gattermann.no http://gattermann.no/

Mer informasjon

Gattermann er en håndverksbedrift som kan tilby alt innen oppussing og rehabilitering. Fra detaljhandel til design, og oppbygging av et hvilket som helst rom fra bunnen av. Dermed kan vi tilpasse hvert rom fullstendig til en stilart. Vår virksomhet er bygd på god besluttsomhet, nese for trender og design, samt gode håndverkstradisjoner.

Vår kundeservice bygger på at begge parter er fornøyd. Vi vil aldri fire på kravene til profesjonalitet i alle ledd, og kvaliteten på det vi bygger og selger

Vårt mål er å tilby fornuftige priser på kvalitet, og bli den naturlige partneren for de som ønsker å pusse opp. Enten det er som leverandør, håndverkstjenester eller begge deler.

Gattermann interiør og eksteriør er en frittstående butikk. På denne måten kan vi følge våre egne idéer og visjoner, og ikke bli bundet av store innkjøpsavtaler og sentrale vedtak om masseproduserte kolleksjoner.

Vi ønsker at Du som kunde blir fornøyd med vår service og kompetanse

Gattermann Interiør Og Eksteriør AS holder til på besøksadressen Dikeveien 33, 1661 Rolvsøy. Foretaket ble startet i 2013-03-02 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gattermann Interiør Og Eksteriør AS på telefon 908 13 202, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://gattermann.no/

Besøksadresse Dikeveien 33, 1661 Rolvsøy
Postadresse Dikeveien 33, 1661 Rolvsøy
 
Epost
post@gattermann.no
Telefon
(+47) 908 13 202

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies