Gastronomisk Institutt har i en årrekke vært en viktig kunnskapsarena og inspirasjonskilde for det norske fagmiljøet. Vårt største konkurransefortrinn er nettopp medarbeidere med bred teoretisk og praktisk kunnskap innen alle deler av matfaget.
Vi er kjent for et miljø som dyrker frem de beste. Som Norges kanskje viktigste yngleplass for kokker, har Gastronomisk Institutt fostret selve «landslaget» i faget. Flere av landets mest kjente kokker har jobbet nettopp her, før de har etablert seg på egen hånd med stor suksess.
Hos oss får kokkene stadig utvidet sin kompetanse gjennom utveksling av erfaringer og deling av kunnskap seg imellom. De får blant annet muligheten til å delta på kurs og mesterskap, knytte kontakter og bygge nettverk. Som landets fremste fagmiljø, er Gastronomisk Institutt ikke bare et viktig springbrett for den videre karrieren til den enkelte kokk. Vi bidrar også til å spre kunnskap og skape større interesse for matfaget blant folk flest.