IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gassmannen AS

Gassmannen i Bergen er best på Gass og gassinstallasjon !

Vis i kart
994 19 503
gassmannen@hotmail.no www.gassmannen.as

Mer informasjon

Velkommen til Gassmannen AS i Bergen. Vi tilbyr service på gass og gassanlegg, montering av gass, gassanlegg, og gass til oppvarming, industri, bolig, og næring.

Gassmannen AS på Sotra / Straume i Fjell Kommune - Hordaland startet opp januar 2011. Stiftet av Jahn-Magne Solheim og Ronny Pedersen.

Vi tilbyr tjenester innen gassinstallasjoner, drift og vedlikehold av gassanlegg, gassforbrukende utstyr og tankanlegg for lagring av gass. Vi har tilsammen 16 års erfaring innen faget og er en godkjent bedrift av Norsk Gassnorm.

Industri: Vi Prosjekterer, monterer, og vedlikeholder komplette varme løsninger for haller, verksted, lager, og lign. Vi skreddersyr serviceavtaler/årlig kontroll for hvert enkelt gassanlegg

Bolig: Vi prosjekterer, monterer komplette bolig gassanlegg i nye, og eksisterende boliger etter kundens ønsker, og behov. Vi skreddersyr serviceavtaler/årlig kontroll for deres boliggassanlegg.

Næring: Vi prosjekterer, monterer, og vedlikeholder spesialgassanlegg som f eks pakkegass, sveisegass, og medisinske gasser. Vi utfører service/årlig kontroll.

Fritid: Vi tar service og vedlikehold av installasjoner i: Hytter, bobiler, campingvogner, og båter. (Godkjenning av nye og gamle gassanlegg) Gassmannen AS ønsker å skape en positiv trygghet ved å bruke gass som varmekilde.

Gass til oppvarming = Sunn fornuft, et miljøtiltak, og billigere enn strøm

Gassmannen AS holder til på besøksadressen Krokavegen 25. Foretaket ble startet i 2011-01-05 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gassmannen AS på telefon 994 19 503, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gassmannen.as

Besøksadresse Krokavegen 25
Postadresse Krokavegen 25
 
Epost
gassmannen@hotmail.no
Telefon
(+47) 994 19 503
Mobiltelefon
(+47) 994 19 503

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies