IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gartneriet Bar og Restaurant

Vis i kart
907 05 285

Mer informasjon

Historisk sett en legendarisk restaurant og utested på Øvre Romerike. Nylig pusset opp ifbm oppføringen av Jessheim Storsenter. Stedet er delt opp i 5 steder.

Tante Sofie, Gartneriet, piloten bar, Bar54 og Underhuset nattklubb.

Tante Sofie er tilknyttet Jessheim Storsenter på dag tid, der de har kaffe på dagtid. Ryddig og pent lokale, med knall gode bagetter!

Gartneriet er restauranten. Stil fullt og moderne. 20 års grense, voksent miljø. Moderne lokaler. Alltid god stemming, med stort utvalg i baren Cocktails og Mohitos er deres spesialitet, i helgen

Piloten bar er ny opp pusset, og stedet for de som er helt sikker på at de har lov til å drikke:-D Bredt utvalg av brunt drikke kjenner tegner hyllene

Underhuset 18 års grense, hæla i taket sted, med ett anlegg som trøkker!! Stam gjester er Forsvaret og Folkehøyskolen. Der av grise billig pils( 20kr 0,33) fra kl 21 til 23. Ungdom fra Ullensaker og omegn kommer rundt kl 23.

Bercallen!

Den første tirsdagen i mnd arrangeres alltid Beercallen. Den er legendarisk og samler 400++. Tiltenkt som en bransje fest for de som jobber på Gardermoen, men andre gjester er også velkommen.

Det er flinke dør vakter på stedet, og derfor lite bråk og service nivået er høyt. Noen klager på at det er cover på huset, men selv synes jeg det er verdt å betale. For da slipper man bærmen, har sitte plass og kan kose seg i fred med venner.

Eneste utested på Jessheim, med ordentlig anlegg og moderne disko lys. Spesielt bra: Beercall 1 tirsdag i mnd. Billig pils på Underhuset, ryddig og moderne. Lyd og lys . Spesielt dårlig: Dårlig Utebelyning, lite sitte grupper ute

Gartneriet Bar og Restaurant holder til på besøksadressen Storgata 2, 2050 Jessheim. Foretaket ble startet i 2009-10-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-12-22 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gartneriet Bar og Restaurant på telefon 907 05 285. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Storgata 2, 2050 Jessheim
Postadresse Storgata 2, 2050 Jessheim
 
Telefon
(+47) 907 05 285

Last ned visittkort
Del av Jessheim Storsenter
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies