IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gangsei Hytteutleie

Gangsei hytteutleie har tre hytter plassert ved et idyllisk skogstjern. Veg fram, vann og strøm.

Vis i kart
37 08 11 17
kgangsei@hotmail.com www.gangseihytteutleie.no

Mer informasjon

Velkommen til Gangsei Hytteutleie!

Gangsei Hytteutleie har hytte til leie i Åmli kommune - Aust-Agder fylke på Sørlandet.

Vi har tre hytter som ligger usjenert til ved et idyllisk vann. Kun 7 km fra Åmli sentrum. I elva Gjøv og Nidelva er det fint å fiske etter ørret og her er mange flotte badeplasser. Åmli kommune kan by på fint turterreng i skog og hei.

Gangsei hytteutleie Gangsei hytteutleie ligger 7 km nord for Åmli mot Gjøvdal. Vi har til utleie 3 velutstyrte hytter som ligger like ved Gangseitjønna. Her er det muligheter for fiske ørret og bekkerøye. Hyttene leies ut hele året.

Hver hytte har tilgang til to felles robåter og en kano. Avstanden mellom hyttene er ca 30 m og til eier er det ca 400 m. Hyttene er på rundt 60m² med bilvei helt frem. Felles område med en lekeplass, sandkasse og huske for de minste.

Hyttenes beliggenhet gjør at de passer utmerket for flere familier som ønsker å dra sammen på ferie.

Sitat fra en av våre gjester ” Et ypperlig sted med overraskende fin natur og velutstyrt hytte” Opplevelser og aktiviteter Elvarheim Museum bygger på fangstmannen Aslak Harstveit sine samlingar og på Åmli-naturen. Knivsamling med 230 knivgreier. Vasskraftsenteret i Åmli kraftverk viser med modellar og utstillingar korleis vasskraft vert produsert.

Jettegrytene i Nissedal- det naturlige sommerland Se her

Hillestad Galleriet med kunstutstillinger og salg av egen produserte smykker. Når dere besøker Tovdal følg merka løype ( en time å gå) til Rjukanfossen med et fossefall 45 m i naturreservatet Årdalen øverst i Tovdal.

Til Gautefall Alpinsenter som har 8 nedfarter, 1 stolheis, 5 skitrekk, er det 45 km og til Dyreparken i Kristiansand er det ca 90 km.

I Åmli sentrum 7 km fra hyttene finner dere blant annet kaffe, bakeri, butikker, apotek og bensinstasjon.

Kontaktinformasjon

www.gangseihytteutleie.no

Besøksadresse Gangsei 106, 4865 Åmli
Postadresse Skytehusrabben 22, 4865 Åmli
 
Epost
kgangsei@hotmail.com
Telefon
(+47) 37 08 11 17
Mobiltelefon
(+47) 405 57 314

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies