IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gamle Oslo Tre Og Tekstil AS

Vis i kart
22 34 84 10
gott@iventelo.net www.gott.no

Mer informasjon

Gamle Oslo Tre & Tekstil er en Vekstbedrift, heleiet av Oslo kommune. Bedriftens formål er å skape varige arbeidsplasser til yrkeshemmede innbyggere i kommunen. Arbeidstilbudet er primært innrettet mot psykisk utviklingshemmede og mennesker med psykiske lidelser, men personer med annen yrkeshemning kan også søke om inntak. Forutsetning for ansettelse er hovedinntekt i form av uføretrygd eller attføringsmidler og godkjennelse i bedriftens attføringsutvalg. Søknadsskjema fåes ved henvendelse til arbeidskontoret eller direkte til GOTT.

Våre hovedaktiviteter er lagt til Lakkegata 19 hvor vi boltrer oss i tekstil og trevareprodukter. Her har vi også satt av litt plass til pakkeoppdrag. Vi er heller ikke fremmed for å ta på oss oppgaver utenfor vår hjemlige arena og tar gjerne på oss enkle vaktmestertjenester i nærområdet. Små flytteoppdrag og enkle byggeprosjekter (f.eks terrasser) er også interessante oppgaver.

Alle interesserte, enten de er ute etter jobb hos oss, vil se litt nærmere på våre produkter, eller kanskje bare er nysgjerrig etter å vite litt mer om oss, er hjertelig velkommen til å besøke oss i Lakkegata 19.

Ta gjerne kontakt, eller gå til våre hjemmesider for mer informasjon!

Kontaktinformasjon

www.gott.no

Besøksadresse Haslevolen 3, 0579 Oslo
Postadresse Haslevolen 3, 0579 Oslo
 
Epost
gott@iventelo.net
Telefon
(+47) 22 34 84 10
Mobiltelefon
(+47) (+95) 9 22 451
Telefaks
(+47) 22 17 88 96

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies