IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Galleri My AS

Vis i kart
934 02 257
bente@gallerimy.no www.gallerimy.no

Mer informasjon

Galleri My As i Narvik ble stiftet Februar 2013 og har opparbeidet kontakt med mange flotte kunstnere i denne tiden.

Vi er et lite galleri som selger Litografier, akvareller, fotokunst, glasskunst og keramikk. I tillegg har vi en underetasje der vi holder separatutstillinger - også av lokale kunstnere

Galleriet har komplett rammeverksted med godt utvalg av rammer.

Kom innom eller se gjennom et lite utvalg av bilder og bøker her.

Vi har som målsetting å vise bredden innen norsk samtidsgrafikk. Bak hvert eneste grafiske blad – enten det er litografi, etsning, silketrykk eller tresnitt - ligger det en møysommelig kunstnerisk prosess. Grafikk er kunsten for alle! Eksklusivt og tilgjengelig på samme tid.

Hos oss stilles det høye krav til kvalitet samtidig som dørterskelen er lav. Vi har skuffene fulle med grafikk av kunstnerne som er tilknyttet galleriet, og trykkene er til enhver tid tilgjengelig for salg.

Besøk vår nettbutikk for en oversikt over hvilke bilder som finnes hos oss.

Vi anbefaler de som har muligheten å komme innom galleriet for å se bildene. Gjengivelsen på skjermen blir aldri like bra som i virkeligheten, og vi har flere trykk i galleriet enn de som ligger ute på nettet.

Vi tilbyr også innramming i beste kvalitet.

Riktig valg av ramme har også betydning for hvor godt bildet kommer til å passe inn i den eksisterende innredning. Velg mellom en lang rekke ulike materialer, farger og tykkelser. Dersom du er i tvil kan vi hjelpe deg. Vi har nøye valgt ut våre leverandører slik at bare de beste materialene blir brukt. Med en så omfattende mengde kombinasjonsmuligheter er det en enkel sak å få foretatt innramming som du vil være fornøyd med i mange år framover.

Galleri My AS holder til på besøksadressen Kongens gate 34, 8514 Narvik. Foretaket ble startet i 2012-12-27 og som et Aksjeselskap. Galleri My AS driver i bransjene "Gallerier" og "Kunst". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Galleri My AS på telefon 934 02 257, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gallerimy.no

Besøksadresse Kongens gate 34, 8514 Narvik
Postadresse Kongens gate 34, 8514 Narvik
 
Epost
bente@gallerimy.no
Telefon
(+47) 934 02 257
Mobiltelefon
(+47) 934 02 257

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies