IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Galåen Barnehage AS

Vis i kart
72 41 30 92
galaaenbhg@yahoo.no http://www.galaen.barnehageside.no/

Mer informasjon

Velkommen til Galåen Barnehage As!

Galåen barnehage har tidligere vært en kommunal barnehage, men i 2004 vedtok kommunestyret å innstille drifta av barnehagen til stor skuffelse for bygda. Det ble igangsatt arbeide med å starte privat barnehage og ved barnehageårets begynnelse i 2004 startet Galåen Barnehage A/S opp driften i august.

Galåen barnehage ligger i naturskjønne omgivelser. Vi har flott turterreng på alle kanter. Her er endel av det vi kan by på: Skøytebane rett ved barnehagen med mulighet til å låne utstyr, lysløype, fri tilgang til samfunnshus med gymsal, fotballbane, skogsområde med barkhytte og byggeprosjekt og ikke minst et utfordrende uteområde. Barnehagen har idag 17 barn, mens 3 barn står på venteliste. Den er en enavdelings barnehage med alder 0-6 år. Personalet består av styrer, en førskolelærer og tre assistenter. Med andre ord er vi veldig godt bemannet med bred erfaring. Det som preger barnehagen er omsorg, trygghet og fysisk fostring, noe vi mener er veldig viktig i dagens samfunn.

Hvis du vil vite mer så ta kontakt!!

Søkeord for Galåen Barnehage As:

0-6 år, 1 avdeling, 18 plasser, Barnehage, Barnehager, Friluftsliv, Førskoleundervisning, Naturbarnehage, Privat barnehage, Sosial kompetanse, Uteaktiviter, Omsorg

Galåen Barnehage AS holder til på besøksadressen Galåen, 7374 Røros. Foretaket ble startet i 2004-07-13 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-08-16 og som et Aksjeselskap. Galåen Barnehage AS driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Galåen Barnehage AS på telefon 72 41 30 92, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.galaen.barnehageside.no/

Besøksadresse Galåen, 7374 Røros
Postadresse Galåen, 7374 Røros
 
Epost
galaaenbhg@yahoo.no
Telefon
(+47) 72 41 30 92

Last ned visittkort
Del av Røros Kommune Barnehager og Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies