IO.NO

Fullversjon Nytt søk

G TRAVEL GETAWAY ÅSANE AS

Vis i kart
55 53 57 50
ferie.asane@berg-hansen.no

Mer informasjon

Det var en gang en mann som het Ole Berg-Hansen. Slik begynner historien om Berg-Hansen. Selskapet ble etablert i 1875. Ole Berg-Hansen reiste fra Bergen til Christiania for å etablere en agenturforretning. Den 25. januar 1875 annonserte han i Morgenbladet at han den 31. januar mottok last og passasjerer fra ”Christiania havne eller nærmeste iskant”. Det var reisebyråets spede begynnelse.

Mye har skjedd siden den gang. I dag fremstår Berg-Hansen som en totalleverandør av reisetjenester og har alt fra forretningsreiser, gruppereiser til ferie og storbyreiser. Vi leverer også tjenester innenfor arrangementer og større kongresser. I Norge er vi representert med 24 kontorer, og består av både heleide selskaper og franchisetakere.

Kompetanse og kvalitetsstandard Gjennom våre tjenester ønsker vi å fremme verdien av å reise. Vårt mål er å levere lønnsomme, smarte reiseløsninger tilpasset ethvert behov. I Berg-Hansen tilstreber vi å være presise, engasjerte og nytenkende i enhver situasjon overfor våre kunder. Høy kompetanse i tillegg til det å være ledende innenfor teknologi og nettløsninger er våre viktigste konkurransefortrinn.

Les mer om vår kvalitetsstandard

Alle Berg-Hansens kontorer er godkjente IATA-agenter, og har rettigheter til utstedelse av alle typer flybilletter og andre reisedokumenter.

Eierforhold og samarbeid Berg-Hansen er et datterselskap av Aircontactgruppen AS. I Norge er vi representert med 24 kontorer og består av heleide selskaper og franchisetakere. Berg-Hansen har rundt 500 ansatte totalt og en omsetning på nærmere NOK 4 mrd.

Internasjonal tilknytning Internasjonalt er Berg-Hansen tilknyttet Carlson Wagonlit Travel som består av over 22 000 ansatte i mer enn 150 land. CWT er markedsleder i alle verdensdeler unntatt Nord-Amerika, og mer enn halvparten av verdens 100 største selskaper er kunder hos CWT.

Sammen utvikler vi produkter for å tilfredsstille både nasjonale og internasjonale kunder. Som fullverdig medlem av Carlson Wagonlit Travel har Berg-Hansen en verdifull innkjøpsstyrke overfor flyselskap, hoteller og andre underleverandører.

Berg-Hansen er medlem av Norsk ReiselivsForum.

G TRAVEL GETAWAY ÅSANE AS holder til på besøksadressen Åsane Senter 42, 5116 Ulset. Foretaket ble startet i 2005-03-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-04-18 og som et Aksjeselskap. G TRAVEL GETAWAY ÅSANE AS driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reisebyråer". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med G TRAVEL GETAWAY ÅSANE AS på telefon 55 53 57 50 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Åsane Senter 42, 5116 Ulset
Postadresse Postboks 70, 5872 Bergen
 
Epost
ferie.asane@berg-hansen.no
Telefon
(+47) 55 53 57 50
Telefaks
(+47) 55 53 57 51

Last ned visittkort
Del av Åsane Storsenter
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies