IO.NO

Fullversjon Nytt søk

FS ANLEGG AS

Vis i kart
414 38 788
lnf@fsanlegg.no www.fsanlegg.no/

Mer informasjon

FS Anlegg AS er eit firma som driv med graving, sprenging, VA anlegg, muring/plastring og anleggsgartnerarbeid. Me har erfarne maskinførarar og anleggsledarar som har vore i bransjen i over 25 år.
Me har topp moderne maskiner fra 6 – 28 tonn med nødvendig ekstrautstyr. Me tek også på oss oppdrag innan rådgiving og stikking/oppmåling.FS Anlegg AS tilbyr sine tenester primært i midre og indre Sogn. Selskapet har stor fokus på HMS med målsettjing om eit sikkert og positivt arbeidsmiljø for sine ansette, noko som vil bidra til at ingen blir skada av bedriftas virksomhet. Eit godt arbeidsmiljø, bidreg dessuten til kvalitativt bedre arbeid for selskapet sine kundar.
Kontakt oss gjerne om de har jobbar som skal utførast. Ingen jobb er for liten for oss.

FS ANLEGG AS holder til på besøksadressen Granden 23, 6856 Sogndal. Foretaket ble startet i 2019-03-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2019-05-14 og som et Aksjeselskap. FS ANLEGG AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Entreprenører" og "Entreprenørtjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med FS ANLEGG AS på telefon 414 38 788, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fsanlegg.no/

Besøksadresse Granden 23, 6856 Sogndal
 
Epost
lnf@fsanlegg.no
Telefon
(+47) 414 38 788

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies