IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Frydensborg Gård Barnehage

Uteliv, sosial kompetanse, språk, tradisjon og merkedager. Det er oss!

Vis i kart
35 98 36 10
http://frydensborg-gaard.barnehage.no/

Mer informasjon

Frydensborg gård barnehage utvider fra 2014 til å bli en treavdelings- barnehage som ligger sentralt der skogen begynner ved Studsdalen. Gangavstand til sentrum, kort vei til brygga og båttur om våren som sørger for de beste forutsetninger for barna. Naturlige lekeområder, egen skogslekeplass med gamme og mange hemmelige steder i skogen bidrar til at barna både blir gode i å mestre, motorisk gode. Ut på tur, aldri sur! Vi tar på varme klær! Visjon/innhold: Fokus på friluft - Fokus på å inspirere barna til og oppdage det naturen har å tilby av små og store”undere!

Frydensborg Gård Barnehage holder til på besøksadressen Frydensborg Gård, 3770 Kragerø. Foretaket ble startet i 1988-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Frydensborg Gård Barnehage driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Frydensborg Gård Barnehage på telefon 35 98 36 10 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://frydensborg-gaard.barnehage.no/

Besøksadresse Frydensborg Gård, 3770 Kragerø
Postadresse Frydensborg Gård, 3770 Kragerø
 
Telefon
(+47) 35 98 36 10

Last ned visittkort
Del av Kragerø Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies