IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Front Safety AS

Aukra Sikkerhetssenter AS er en totalleverandør av tjenester og kurs knyttet til sikkerhet, beredskap og HMS - fortrinnsvis rettet mot olje- og gass sektoren, maritim sektor, landbasert industri, offentlig sektor og andre bransjer.

Vis i kart
71 17 11 60
post@frontgroup.no www.frontgroup.no

Mer informasjon

Aukra Sikkerhetssenter AS er en totalleverandør av tjenester og kurs knyttet til sikkerhet og beredskap - fortrinnsvis rettet mot olje- og gassindustrien, annen industri og maritim sektor.

Vi har drevet med sikkerhetsopplæring siden 1983, og er godkjent av Sjøfartsdirektoratet, Oljeindustriens Landsforening (OLF) og Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon (NSO).

Vårt kurssenter tilbyr et bredt spekter av grunnleggende, videregående og repeterende kurs, både åpne- og bedriftsinterne. Vi skreddersyr kurs for den enkelte bedrift slik at bedriftens medarbeidere får opplæring som er tilpasset den enkeltes nivå og virksomhetens behov.

Du finner oss på øya Gossen i Aukra kommune -  ca.30 min reisetid fra Molde inkludert ferge. Nærmeste ruteflyplass er Molde Lufthavn Årø, men Gossen har også egen småflyplass.

Kontaktinformasjon

www.frontgroup.no

Besøksadresse Aukrasanden, 6480 Aukra
Postadresse Aukrasanden, 6480 Aukra
 
Epost
post@frontgroup.no
Telefon
(+47) 71 17 11 60
Telefaks
(+47) 71 17 31 18

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies