IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Front Advokatkontor

Vi gjør vårt beste til ditt beste! Velkommen til FRONT advokatkontor!

Vis i kart
51 89 44 00
berit@frontadvokat.no www.frontadvokat.no

Mer informasjon

HØST AV VÅR KOMPETANSE! Gjennom vår brede kompetanse, erfaring og nettverk ønsker FRONT advokatkontor å være en stimulerende og handlekraftig sparringspartner for bedrifter og privatpersoner. Mange års variert arbeid innen advokatbransjen gjør at vi kan tilby våre kunder et skreddersydd produkt. Vi tilpasser oss dine rutiner og behov, og vi vil strekke oss langt for å imøtekomme dine krav til juridisk bistand. Har du som kunde behov for spisskompetanse på ett felt, nasjonalt eller internasjonalt, vil vi gjennom vårt nettverk kunne håndtere dette raskt og smidig.

HVEM KAN BLI KUNDE HOS FRONT ADVOKATKONTOR? FRONT advokatkontor bistår både næringslivet og privat markedet med juridisk bistand. Gjennom vår forretningsjuridiske bakgrunn har FRONT et godt og allsidig grunnlag for å yte rådgivning til næringslivet. Et juridisk problem kommer sjelden alene |og som regel vil det være behov for å finne løsninger der helheten blir ivaretatt. Vi hjelper bedriftsledere til å gjøre en bedre jobb gjennom fokus på gode løsninger. Overlat paragrafene og lovteksten til oss – vi gir deg svarene og løsningene du har behov for. Som privatperson kan man føle seg usikker eller maktesløs når man støter på juridiske problem. Du sitter med tusen spørsmål og få gode svar fordi du ikke får gode råd og kyndig hjelp til å ivareta dine rettigheter. FRONT advokatkontor står på for deg – og sammen vil vi løse utfordringene dine!

SENK SKULDRENE FRONT advokatkontor gir sine kunder juridisk bistand av høy kvalitet. I tillegg til dette er det viktig for oss at menneskene som er involvert i prosessen møter respekt, omsorg og forståelse! Våre fleksible arbeidsformer gjør at vi raskt snur oss rundt og yter nettopp den hjelp som våre kunder har behov for, uansett om utfordringen er stor eller liten.

Kontaktinformasjon

www.frontadvokat.no

Besøksadresse Kirkegata 16, 4006 Stavanger
Postadresse Postboks 49, 4001 Stavanger
 
Epost
berit@frontadvokat.no
Telefon
(+47) 51 89 44 00
Mobiltelefon
(+47) 920 84 329
Telefaks
(+47) 51 89 43 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies