IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Frolands Verk Kultursenter Kf

Et stykke kultur på Sørlandet. Besøk oss i dag.

Vis i kart
37 03 73 14
post@frolandsverk.no www.frolandsverk.no

Mer informasjon

På Frolands Verk kan du få et innblikk i et stykke historie fra Sørlandet. Frolands Verk var et viktig sted for Norge under perioden hvor vi var i union med Danmark. Det store Arendalsfeltet var fullt av malm, og det var det som skulle eksporteres ut av landet til andre land. Før verket kom på plass var det ikke særlig til industri eller produksjon i området, og de fleste drev med primærnæring som fiske, skogsdrift og gårdbruk.

Det var et sted hvor det ikke var så mye skjedde i en målestokk sammenlignet med Oslo og Bergen, og derfor er Frolands Verk så viktig for Sørlandet. Det var starten på det som skulle være med å bygge lokalområdet. Her på verket kan du se hvordan de hadde det på den tiden, og trå inn i husene til de som arbeidet på verket. Vakre, verneverdige bygninger står der og venter. De har blitt restaurert i løpet av årene, men du vil fortsatt kunne se hvordan det så ut før i tiden.

Frolands Verk Kultursenter Kf holder til på besøksadressen Frolands Verk Kultursenter, 4827 Frolands Verk. Foretaket ble startet i 2003-06-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-12-17 og som et Kf. Frolands Verk Kultursenter Kf driver i bransjen "Museer". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Frolands Verk Kultursenter Kf på telefon 37 03 73 14, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.frolandsverk.no

Besøksadresse Frolands Verk Kultursenter, 4827 Frolands Verk
Postadresse Frolands Verk Kultursenter, 4827 Frolands Verk
 
Epost
post@frolandsverk.no
Telefon
(+47) 37 03 73 14
Telefaks
(+47) 37 23 55 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies