IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Frøken Dianas Salonger AS

Vis i kart
467 60 711
post@forkendianassalonger.no www.frokendianassalonger.no

Mer informasjon

Frøken Dianas Salonger åpnet 5. september 2008, etter en intens sommer med opppussing av butikklokale og varejakt. Vi, eiere og daglig ledere av salongen Elise Dingstad og Ellen Marie Garåsen er begge skuespillere med en gründer i magen, og et eget øye for vintage, gjenbruk og skattejakt. Sammen deler vi en intens lidenskap for gamle ting og reiser på innkjøpsturer land og strand, til fjern og nær på jakt etter gamle skatter. I salongen får de et nytt liv og vi er glade for å bringe tingenes historie videre til våre kunder. Vi har også opparbeidet oss et godt kontaktnett med bruktleverandører verden over, som bringer oss sjeldenheter og samleobjekter. Innimellom alle de gamle tingene våre kan vi tilby et lite utvalg nye varer som også er nøye håndplukket for å passe inn i vår deilige salong

Frøken Dianas salonger er den butikken vi selv har savnet i Oslo. Vi tilbyr vakre gjenstander i en atmosfære av det svunne og gammelmodige fra Ibsens tider. Her står tiden litt stille og du kan få en pause fra hverdagens kjas og mas. Vi sees til en annerledes handleopplevelse!

Frøken Dianas Salonger AS holder til på besøksadressen Markveien 56, 0550 Oslo. Foretaket ble startet i 2008-06-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-09-30 og som et Aksjeselskap. Frøken Dianas Salonger AS driver i bransjene "Brukthandel" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Frøken Dianas Salonger AS på telefon 467 60 711, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.frokendianassalonger.no

Besøksadresse Markveien 56, 0550 Oslo
Postadresse Markveien 56, 0550 Oslo
 
Epost
post@forkendianassalonger.no
Telefon
(+47) 467 60 711
Mobiltelefon
(+47) 916 21 789

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies