IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fritzøe Gård Experience AS

Har du spørsmål eller vil bestille? Ring oss på 416 84 140

Vis i kart
416 84 140
post@fritzoegard.no http://fritzoegard.no/

Mer informasjon

Fritzøe Gård Experience har som visjon å bli Vestfold mest besøkte opplevelsessenter gjennom å gi et variert og spennende tilbud til flere aldersgrupper samt ha et serveringstilbud av høy kvalitet og spennvidde.

Forretningsideen går ut på å tilby lokalbefolkningen og andre tilreisende en sesongbasert cafedrift, flotte selskapslokaler med rustikk gourmet mat i en hyggelig atmosfære - med andre ord et stedsnært serveringstilbud som er ukomplisert og trivelig.

Lokalene er også perfekt til ulike typer møter og samlinger for næringslivet. På sikt ønsker vi å tilrettelegge for mange spennende aktiviteter også utendørs, både for private og for bedrifter. Golfbanen ligger rett utenfor døra – men vi skal også ha andre og varierte tilbud.

Fritzøe Gård Experience samarbeider nært med Larvik Golfklubb og holder til i de samme lokalene på flotte Fritzøe Gård i nydelige landlige omgivelser bare få minutter unna både Larvik og Stavern by. Vi skal selge et produkt som bygger på opplevelse og gjennomføre ulike happeninger ut fra sesong/årssyklus. Konseptet går ut på å tørre å tenke litt annerledes og tilby det orginale og tradisjonelle i en ny innpakning. I utgangspunktet har vi åpent i golfsesongen, men kan på forespørsel gjøre aktiviteter også utenfor denne perioden som normalt varer fra 01.04 - 30.09.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, enten du skal ha et privat selskap eller et arrangement i regi av jobben! Eller stikk innom – vi er ikke langt unna og vi har tid til deg! Alle vi som jobber for Fritzøe Gård Experience ønsker deg hjertelig velkommen ”til gards”!

Bakgrunn og historie

Fritzøe Gård har en lang historie, som er både dramatisk og tragisk. Nåværende eier Scilla Treschow Hokholt er 6. generasjon i Treschow familien som eier av gården.

Den ble drevet som et tradisjonelt landbruk, først for selvberging og deretter utvidet til et av landets mest moderne mønsterbruk for melkeproduksjon. Så egentlig skulle 18-hullsbanen i Larvik vært beitemarker for kyr, men skjebnen ville det annerledes.

På forsommeren i 1988 ble grunneier Scilla Treschow Hokholt uteksaminert som fersk sivilagronom fra landbrukshøyskolen, UMB. Hun sto klar til å overta driften av Fritzøe Gård og det tilhørende jordbruket, og for å feire endt studietid, nyforlovelse og den trygge framtiden, reiste Scilla på ferie til utlandet.

Omtrent samtidig som Scilla setter seg på flyet, starter brannen på Fritzøe Gård. I løpet av 35 minutter brenner den 5 500 kvadratmeter store bygningen ned til grunnen. Alle 520 kyr omkommer. Scilla kommer hjem til et nedbrent landskap. Hun nedsetter en ekspertgruppe hvis oppgave er å finne ut hva som bør gjøres nå. I august samme år kommer rapporten: Bygg en golfbane!

Scilla selv har aldri holdt i en golfkølle, men etter overtalelse sier hun ja. Og med god hjelp av sin arkitektmann Anders, setter de i gang.

Svenske Jan Sederholm får i oppgave å designe golfbanen. I 1993 åpnes de første ni hullene, og året etter er Larvik en komplett 18-hullsbane.

Allerede etter to år, tiltrekker den nye mesterskapsbanen seg storheter idet verdensspillerne Colin Montgomerie, John Daly og Jesper Parnevik gjester anlegget for å spille. Anlegget har vært vertskap for blant annet NM individuelt, lag-NM junior, P4 Tour, Nordic League-turnering, Challenge Tour og Ladies European Tour gjennom årene.

I løpet av de siste 20 årene har vi videreutviklet andre deler av gården også. Det lille som sto igjen av bygning etter brannen, har blitt klubbhus. Det har utviklet seg til et innholdsrikt bygg med en av landets beste Proshoper, en attraktiv café og et stort, luftig og innbydende selskapslokale.

Fortsatt drives halvparten av gården som aktivt jordbruk. Vi driver også en av byens beste barnehager; Gøy på Landet Barnehage. Det er også store planer om omfattende utbygging av næring og bolig tilknyttet gårdstunet og omliggende arealer.

Fritzøe Gård Experience AS holder til på besøksadressen Frizøe Gård, 3267 Larvik. Foretaket ble startet i 2012-01-26 og som et Aksjeselskap. Fritzøe Gård Experience AS driver i bransjene "Bryllup", "Golf", "Golfklubber", "Kurs og konferanselokaler" og "Restauranter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fritzøe Gård Experience AS på telefon 416 84 140, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://fritzoegard.no/

Besøksadresse Frizøe Gård, 3267 Larvik
Postadresse Frizøe Gård, 3267 Larvik
 
Epost
post@fritzoegard.no
Telefon
(+47) 416 84 140
Mobiltelefon
(+47) 976 64 100

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies