IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Frien Private Familiebarnehage Da

Vis i kart
53 41 58 35
ragnfr@online.no www.stord.kommune.no

Mer informasjon

Frien private familiebarnehage held til i ein bustad i Friarkvilet, i området Kårevik/Horneland. Barnehagen ynskjer å vera eit trygt og godt tilbod til born og foreldre, og eit alternativ til dei store barnehagane på Stord.

Frien private familiebarnehage har 15 plassar og tek imot born i alder frå 0 til 6 år.

Fem av plassane er i ei naturgruppe. Denne gruppa brukar mykje av tida si utandørs. Ein grunneigar let oss disponera eit område i skogen nær barnehagen, og der har me sett opp lavvo. Me er ofte på tur til lavvoen, uansett vêr. Det er ei målsetjing for oss at borna skal få oppleva gleda ved natur og friluftsliv.

Frien private familiebarnehage legg vekt på nynorsk i song og høgtlesing. Barnehagen er med både i Noregs Mållag og Blåmann-bokklubben.

Frien private familiebarnehage vart starta i 1993 av Borghild E. Iversen og Ragnfrid Høgås. Ti år seinare, i 2003, kom Magnhild Aga med. Alle tre er medeigarar i barnehagen. Tilsette

To førskulelærarar, éin barne- og ungdomsarbeidar og éin assistent.

Frien Private Familiebarnehage Da holder til på besøksadressen Friarkvilet 16, 5412 Stord. Foretaket ble startet i 1992-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-05-05 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Frien Private Familiebarnehage Da driver i bransjene "Barnehager" og "Private barnehager". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Frien Private Familiebarnehage Da på telefon 53 41 58 35 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stord.kommune.no

Besøksadresse Friarkvilet 16, 5412 Stord
Postadresse Friarkvilet 16, 5412 Stord
 
Epost
ragnfr@online.no
Telefon
(+47) 53 41 58 35

Last ned visittkort
Del av Stord Kommune Barnehage
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies