IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fri Familie Relasjon Integritet AS

Vis i kart
464 11 600
bia@fri-as.no http://fri-as.no

Mer informasjon

FRI AS står for Familie, Relasjon, Integritet AS. Vi er en privat virksomhet som tilbyr ulike tjenester innen barnevern og våre oppdragsgivere er blant annet kommunale barneverntjenester. Vi staret opp i 2007 og vårt hovedmål er å yte fleksible og barnevernfaglig gode tjenester tilpasset oppdragsgiverens og brukerens behov.

Daglig leder er Bia Engen. Bia er utdannet barnevernpedagog og har lang erfaring fra ulike deler av barnevernfeltet, fra saksbehandling til institusjonsjobbing.

Antall medarbeidere i FRI AS varierer med våre til enhver tid aktive oppdrag. Medarbeiderne våre er, i tillegg til fast ansatte, enkeltpersonforetak som er knyttet til virksomheten vår gjennom arbeidsavtaler. De utfører oppdrag på vegne av FRI AS i hht inngåtte rammeavtaler og andre avtaler vi inngår med oppdragsgiverne.

Vi anser medarbeiderne og deres samlede og differensierte kompetanse og erfaring som vår største styrke. Disse ressursene gjør at vi som leverandør, ved forespørsel fra en oppdragsgiver, raskt kan fordele oppdragene til den av medarbeiderne som vi vurderer har størst forutsetning for å løse hvert enkelt oppdrag på best mulig måte.

Fri Familie Relasjon Integritet AS holder til på besøksadressen Sandakerveien 24 C, 0473 Oslo. Foretaket ble startet i 2007-04-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-07-30 og som et Aksjeselskap. Fri Familie Relasjon Integritet AS driver i bransjen "Barneverntjenester". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Fri Familie Relasjon Integritet AS på telefon 464 11 600, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://fri-as.no

Besøksadresse Sandakerveien 24 C, 0473 Oslo
Postadresse Postboks 27 Hasle, 3240 Sandefjord
 
Epost
bia@fri-as.no
Telefon
(+47) 464 11 600
Mobiltelefon
(+47) 464 11 600

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies