IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Frestad Maskin

Totalleverandør for BalleMax og Reperasjon service av landbruksutstyr

Vis i kart
962 01 698

Mer informasjon

Totalleverandør for BalleMax og Reperasjon service av landbruksutstyr

SALG AV MASKIN BALLEMAX BalleMax myMichersd500 med 6m3 container volum. Med en ytre bredde på bare 1,9 m og en høyde på bare 2.35m, passer denne mixeren på en hvilken som helst mixeroppdrag der manøvrering og blandekvalitet betyr noe.

REPARASJON SERVICE Reparasjon av landbrukutstyr utføres til avtalt tid og pris. Kontakt meg for en hyggelig avtale. Salg av BalleMax maskin.

BalleMax Enkel håndtering

  • Robust konstruksjon
  • Kraftig blande skrue
  • Ryggekamera
  • Vedlikeholds vennlig

De kommende utfordringer for melkeproduksjon kan løses med en maskin

KRAVENE Økt konkurranse vil prege melkeproduksjonen i fremover. Melkeprodusenten må vurdere risiko og muligheter. Den totale kostnaden per kg melk levert er det som betyr noe for bondens økonomi. Å øke besetnings størrelsen er ingen garanti for en høyere ytelse. I stedet bør det eksisterende potensialet i besetningen benyttes ved hjelp av enkle å driftsikre metoder . Innad i bransjen hevdes det på nåværende tidspunkt, at det er fullt mulig å nå 30 kilo melk fra grovfôr alene.En økonomisk, velfungerende ku og riktig fôring er nødvendig for det.

METODE For å oppnå høy melkeproduksjon må man ta hensyn til den beste kvaliteten fôr.Med bruk av rundballmetoden som høste linje , har du flere fordeler. Rask høsting, best bevaring, enkel lagring og kostnadseffektiv fôring. Berechnungen landbruks forskningsinstitutt har gjentatte ganger påvist at balle surfôr er det billigste. Dagens presser har ulike muligheter for målrettede kutt for å oppnå større fôr-opptak.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Eikebakk 30, 4560 Vanse
 
Telefon
(+47) 962 01 698
Mobiltelefon
(+47) 962 01 698

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies