IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Frelsesarmeens Bo- og omsorgssenter i Bodø

Vis i kart
75 52 23 38
bodobo@frelsesarmeen.no http://www.frelsesarmeen.no/pages/enhet_forside.aspx?nr=7027

Mer informasjon

Frelsesarmeens Bo- og Omsorgssenter er et lavterskel botilbud for personer hjemmehørende i Bodø kommune. Målgruppen er bostedsløse rusmiddelavhengige over 18 år. Avdelingen har plass til 16 kvinner og menn.

Plassene er fordelt på:

  • 2 akutt/kriseplasser hvor en kan få en seng for natten, frokost, kvelds og muligheter for å ivareta personlig hygiene (dusj, vask av klær). På akuttplassene gis det tilbud om overnatting for to netter, det gjøres deretter en vurdering av videre behov.
  • 4 kartleggingsplasser for yngre rusmiddelavhengige som skal trenger avklaring for eventuell videre behandling, rehabilitering, habilitering eller botilbud
  • 10 boenheter, med husleiekontrakt, for kvinner og menn som har behov for et sted å bo over lengre tid. Gjennom vårt bo og omsorgstilbud ønsker vi å bidra til økt livskvalitet til beboerne i trygge rammer. Avdelingen er døgnbemannet.

Beliggenhet Bo og omsorgssenteret ligger i Bodø sentrum, Kongensgate 16. Det er under 5 minutters gange fra Glasshuset til oss.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Frelsesarmeens Bo- og omsorgssenter i Bodø holder til på besøksadressen Kongens gate 16, 8006 Bodø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-07-20 og som et Underavd. Frelsesarmeens Bo- og omsorgssenter i Bodø driver i bransjene "Sosialtjenester for rusmisbrukere" og "Øvrige omsorgsinstitusjoner". Foretaket har 27 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Frelsesarmeens Bo- og omsorgssenter i Bodø på telefon 75 52 23 38, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.frelsesarmeen.no/pages/enhet_forside.aspx?nr=7027

Besøksadresse Kongens gate 16, 8006 Bodø
Postadresse Postboks 118, 8001 Bodø
 
Epost
bodobo@frelsesarmeen.no
Telefon
(+47) 75 52 23 38
Telefaks
(+47) 75 52 23 39

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies