IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fotografen Øyvind Stavnes

Vis i kart
958 87 722
oystavnes@mac.com www.stavnesfoto.no

Mer informasjon

  Erfaren fotograf med fagbrev innenfor portrett. Har base i Øksnes, men har hele Vesterålen som arbeidsfelt. Lang fartstid i den digitale verden, og fryder meg over de enorme fordelene og mulighetene digitale bilder gir. Mitt spesialfelt er portrett, og særlig brudebilder. Men jeg synes også det er veldig spennende å få barn på besøk i studioet. Det gir rike muligheter til spennende og levende bilder.  Jeg har også stor glede av å ta naturbilder - noe vakre Vesterålen virkelig innbyr til. Er det behov for et naturbilde til en illustrasjon, har jeg et stort arkiv å hente fra. Disse kan også fås ferdig innrammet. Tar også reklameoppdrag, både produktfoto i studio, og ute på location. Har hatt flere større oppdrag, blant annet for Helse Øst.  Jeg har også mange års erfaring med layout, da særlig utforming av menighetsblad. Og trenger dere illustrasjonsfoto har jeg et rikt arkiv med dette, spesielt innenfor kristelig genre. Trenger dere en illustrasjon til noe spesielt, får vi også det til. Åpningstider: Mandag-fredag: 10:00-16:00. Lørdag: etter behov

Fotografen Øyvind Stavnes holder til på besøksadressen Sørvåg, 8432 Alsvåg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-01-08 og som et Enkeltpersonforetak. Fotografen Øyvind Stavnes driver i bransjen "Fotografering". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fotografen Øyvind Stavnes på telefon 958 87 722, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stavnesfoto.no

Besøksadresse Sørvåg, 8432 Alsvåg
Postadresse Sørvåg, 8432 Alsvåg
 
Epost
oystavnes@mac.com
Telefon
(+47) 958 87 722
Mobiltelefon
(+47) 958 87 722

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies