IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Fosse Kompaniet AS
Vis i kart
484 89 099
andrefosse@hotmail.com http://www.fossekompaniet.no

Mer informasjon

Fosse Kompaniet er en total entreprenør bedrift, som utfører en stor variasjon av ulike servicetjenester, og som har basert sin virksomhet med fokus på at kundenes behov kommer alltid først. Hele vår bedrift er fokuserte på å møte disse behovene.

Vi kan pusse opp innvendig hos deg med alt fra gulv til tak, montering av ditt nye kjøkken samt bytte vinduer og dører eller flytte vegger for å bedre trivselen i hjemmet.

Vi kan vaske og male din bolig utvendig slik at naboene blir begeistret for utseendet.

Hvis du har en veranda så kan vi vaske den og smøre den inn med olje slik at sommeren kan ønskes velkommen og nytes utenfor. Skulle du ikke ha en veranda, så kan vi bygge en til deg.

Vi bytter gjerne taket ditt slik at boligen din er godt sikret mot vær og vind i fremtiden.

Ønsker du å ha det rent og pent, så kan vi hjelpe til med det også.

Kort oppsummert så ønsker vi å få utføre alle typer tjenester som det er behov for, og som er med på å bedre miljøet og trivselen både innenfor og utenfor hjemmet.

Vi har også en bemanningstjeneste, hvor vi tilbyr utleie og rekruttering av arbeidskraft til ulike typer oppdrag og prosjekter. Vi har god tilgang på en stor gruppe arbeidskraft med mange varierte og særdeles gode kvalifikasjoner.

Fosse Kompaniet AS

holder til på besøksadressen Folke Bernadottes gate 30, 1511 Moss. Foretaket ble startet i 2013-07-01 og som et Aksjeselskap. Fosse Kompaniet AS driver i bransjen "Entreprenørtjenester". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fosse Kompaniet AS på telefon 484 89 099, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.fossekompaniet.no

Besøksadresse Folke Bernadottes gate 30, 1511 Moss
Postadresse Folke Bernadottes gate 30, 1511 Moss
 
Epost
andrefosse@hotmail.com
Telefon
(+47) 484 89 099

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies