IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fosen Dyreklinikk

Dyrehold, basert på kunnskap, tillit og trygghet

901 20 175
post@fosendyreklinikk.no www.fosendyreklinikk.no

Mer informasjon

Interesse, kunnskap, utstyr, samarbeid og erfaring.

Disse fem stikkordene har resultert i Fosen dyreklinikk. Med utgangspunkt i fagstaben ved Bessaker veterinærkontor, kan vi nå gi kjæledyret et langt bedre tilbud enn før. Satsinga på smådyrmarkedet har vokst fram gjennom mange år. Vår interesse og kundens behov er derfor sammenfallende. Det viktigste vil alltid være å kurere dyras sykdommer. Men dyrehold innebærer så mye mer. Fosen dyreklinikk vil bidra til sunt dyrehold og god dyreomsorg. Vi vil derfor være et kompetansesenter med seriøse samarbeidspartnere som alle befinner seg i regionen. Stikkord i denne sammenheng er: Dyras atferd, dressur, hvordan forebygge sykdommer, samt avl og ernæring. Kurs og temakvelder arrangeres.

Fosen Dyreklinikk holder til på besøksadressen 7190 Bessaker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Fosen Dyreklinikk driver i bransjen "Veterinærer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fosen Dyreklinikk på telefon 901 20 175, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fosendyreklinikk.no

 
Epost
post@fosendyreklinikk.no
Telefon
(+47) 901 20 175
Telefaks
(+47) 72 53 63 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies