IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fosby Kran AS

Vis i kart
908 44 876
kran@fosby.no http://www.fosby.no/

Mer informasjon

En seriøs leverandør av mobilkraner, kranbiler og spesialtransport på Østlandet!

Vi påtar oss alle typer løfte- og transportoppdrag – ingen for store og ingen for små! Enten du trenger bistand til større monteringsprosjekter, heis av fritidsbåter eller mindre oppgaver som takarbeid og beskjæring av trær, så stiller vi opp.

Vi kan levere de fleste typer mobilkraner fra egen park, eller gjennom samarbeidspartnere på Østlandet. I tillegg til flere typer mobilkraner og kranbiler, disponerer vi containerbiler, semi, krokbiler og flyttevogner, samt gaffeltrucker, teleskoptrucker og hjullastere.

Vi utfører også alt fra spesialtransport og større flytteoppdrag av tunge kolli, til mindre flytteoppdrag og massetransport.

Våre oppdragsgivere er det offentlige, industri, bygg- og anleggsbransjen, næringslivet og det private. Vår styrke ligger i å være løsningsorienterte, fleksible og utføre oppdragene på kundens premisser!

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring, høy kompetanse samt fokus på HMS, og alle gjør sitt ytterste for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte.

Velger du Fosby Kran, velger du garantert levering av maskiner og tjenester til avtalt tid og konkurransedyktige priser!

Fosby Kran AS holder til på besøksadressen Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg. Foretaket ble startet i 2012-11-28 og som et Aksjeselskap. Fosby Kran AS driver i bransjen "Kran- og liftutleie". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fosby Kran AS på telefon 908 44 876, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.fosby.no/

Besøksadresse Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg
Postadresse Postboks 1102 Valaskjold, 1705 Sarpsborg
 
Epost
kran@fosby.no
Telefon
(+47) 908 44 876

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies