IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Forsvarets Kompetansesenter FK KKIS

Forsvarets kompetansesenter KKIS* (FK KKIS) arbeider med å samordne og utvikle mulighetene for kommunikasjon og datautveksling i Forsvaret

Vis i kart
23 09 80 00
fk.kkis.kontakt@mil.no http://forsvaret.no/om-forsvaret/organisasjon/felles/cyberforsvaret/Sider/Forsvarets-kompetansesenter-for-kommando-og-kontroll-informasjonssystemer.aspx

Mer informasjon

Forsvarets kompetansesenter for kommando- og kontrollinformasjonssystemer ble opprettet i 2005 for å ivareta et stadig økende behov for et helhetlig fokus på Forsvarets sambandsystemer. Forsvarets forsterkede innretning mot operasjoner innenfor en fellesoperativ ramme, og behov for kommando- og kontrollsystemer som virker på tvers av forsvarsgrenene er fokusområder for FK KKIS.

Kompetansesenteret har 10 underlagte avdelinger og forvalter oppgaver innenfor Cyberforsvaret som lettest knyttes til regiments-tradisjonen i Forsvaret. Styrkeproduksjon, herunder utdanning, kompetanseheving og materiell- og konseptutvikling og operative leveranser av deployerbare CIS-enheter er nøkkelaktiviteter for organisasjonen.

FK KKIS har 265 ansatte og har sitt hovedsete på Jørstadmoen utenfor Lillehammer, og har underavdelinger på Haakonsvern, Rygge, Kjevik, Rena og Bodø, samt Forsvarets operative hovedkvarter.

Forsvarets Kompetansesenter FK KKIS holder til på besøksadressen Base Jørstadmoen Jørstadmovegen 600, 2625 Fåberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-10-14 og som et Underavd. Forsvarets Kompetansesenter FK KKIS driver i bransjen "Forsvaret". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Forsvarets Kompetansesenter FK KKIS på telefon 23 09 80 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://forsvaret.no/om-forsvaret/organisasjon/felles/cyberforsvaret/Sider/Forsvarets-kompetansesenter-for-kommando-og-kontroll-informasjonssystemer.aspx

Besøksadresse Base Jørstadmoen Jørstadmovegen 600, 2625 Fåberg
Postadresse Jørstadmovegen 600, 2625 Fåberg
 
Epost
fk.kkis.kontakt@mil.no
Telefon
(+47) 23 09 80 00
Telefaks
(+47) 23 09 83 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies