IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Forskningsparken Møtesenter AS

Vis i kart
77 75 12 50
linken@linken-fm.no http://linken-fm.no/

Mer informasjon

12 rom tilpasset praktiske styremøter, inspirerende seminarer og romslige tanker!

LINKEN er ditt møtested i Forskningsparken i Tromsø. Hos oss finner du luftige og godt utstyrte møterom - som passer til alle - enten dere er 2 eller 150 deltakere.

God plass - også mellom øktene!

Vi disponerer store og luftige fellesarealer som egner seg godt til både å mingle i pausene, til gruppearbeid eller utstillinger. En buffet med kaffe/te og is er selvsagt på plass.

Uten mat og drikke duger møtehelten ikke!

Lange møter krever sin møtedeltaker - og noe av det viktigste for å holde driv og entusiasme på topp er god mat og drikke. Derfor satser vi på å tilby smakfull og god mat i rikelige mengder. Sjekk våre dagpakker - og vi er sikre på at du finner noe smakfullt å velge mellom.

Tekniske løsninger som fungerer!

Vi legger stor vekt på at det presentasjonstekniske utstyret er i tipp topp stand. Topp moderne videokonferanseutstyr er tilgjengelig i alle rom.

Vi stiller opp!

Vi vet at det som gjør forskjellen på et vellykket møte og de mindre vellykkede - er at detaljene er på plass. Derfor er hver eneste detalj et viktig element - som vi anstrenger oss for å ivareta.

Forskningsparken Møtesenter AS holder til på besøksadressen Sykehusvegen 23, 9019 Tromsø. Foretaket ble startet i 2002-10-21 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-11-27 og som et Aksjeselskap. Forskningsparken Møtesenter AS driver i bransjen "Messer og kongressentre". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Forskningsparken Møtesenter AS på telefon 77 75 12 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://linken-fm.no/

Besøksadresse Sykehusvegen 23, 9019 Tromsø
Postadresse Postboks 6400, 9294 Tromsø
 
Epost
linken@linken-fm.no
Telefon
(+47) 77 75 12 50
Telefaks
(+47) 77 75 12 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies