IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Førde Gjestehus og Camping

Rolige naturomgivelsar, rett ved Jølstra elva.

Vis i kart
468 06 000
post@fordecamping.no www.fordecamping.no

Mer informasjon

Åpningstider: Hele uken er resepsjonen åpen fra: 9-12 og 17-19

Utenfor resepsjonstid kan vi treffes på mobil: 915 73 959

Førde Gjestehus og Camping har 20 vinterisolerte 4 og 6 manns hytter av høg standard, m/ dusj, toalett, TV og fullt utstyrt kjøkken. Vi har og 16 enkelt /tosengsrom av god standard m/dusj, toalett, TV, gjestekjøkken og opphaldsrom.

Vi har kurs og konferanserom med alt utstyr for 10-20 personer.

For deg som reiser med huset på ryggen kan vi tilby fine caravan/telt/bubil plassar med tilgang til eit flott sanitærbygg.

Førde Gjestehus og Camping ved E39, like ved Jølstra mellom Bergen og Ålesund, og er ein ideell stoppestad anten du er på gjennomreise eller har planlagt eit lengre stopp i Førde.

Vi ligg lageleg til for deg som vil ha stillhet og ro eller ein ferie full av aktivitetar. Vi har uteareal med minigolf og mogelegheiter for ballspill som volleyball og badminton. Plassen har og ein leikeplass for dei yngste.

For deg som reiser heile året anten i forretningar eller gjennom eit firma som har oppdrag i Førdeområdet vil vi være eit godt alternativ. Du kjem og går som det passar deg, du har mogelegheit for å lage deg din eigen mat og du har mogelegheit for frukostservering. Sist men ikkje minst, det er rimeleg, ta kontakt for tilbod.

Kontaktinformasjon

www.fordecamping.no

Besøksadresse Brulandsvellene Kronborgvegen 44, 6813 Førde
Postadresse Kronborgvegen 44, 6813 Førde
 
Epost
post@fordecamping.no
Telefon
(+47) 468 06 000
Mobiltelefon
(+47) 468 06 000

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies