IO.NO

Fullversjon Nytt søk

For De Minste Susan Bakås

Vis i kart
998 83 477
susan.ann.nina@hotmail.com http://fordeminste.no/

Mer informasjon

Velkommen til For de minste! Produkter med navn er veldig populært og ikke minst kjekt, for da er det ingen tvil om hvem det tilhører. Her vil du finne håndlagde produkter til babyer, barn og voksne til en hver smak. Jeg lager alt etter ønsker, så navn og farger er det du som bestemmer. med andre ord du kan finne ett unik produkt som ikke alle andre har :-)

Alle bestillinger skjer via nettbutikken.

VIKTIG INFO! Det er høy kvaliteten på mine produkter. Og sikkerheten går fremfor alt! Jeg sjekker og tester alle produkter før de blir levert eller hentet. Alle produkter, spesielt perleproduktene skal aldri brukes uten tilsyn av voksene. Det er kjøper selv for er ansvarlig for dette. Alle produkter bør sjekkes hver gang før det brukes for evt. feil eller mangler. Skulle det være noe, eller du har spørsmål så ta kontakt med meg!

FRAKT / LEVERING / HENTING: Det vil bli sendt en faktura på mail så fort din bestilling blir behandlet. Sender alle pakker som brevpost, som er uten sporingsnummer. Kan også sende med sporingsnummer om ønskelig (140,-) ta kontakt om ønskelig. Bestillinger kan også hentes på Hamar etter avtale. Skulle pakka bli skadet eller forsvinne i posten så kan jeg dessverre ikke erstatte dette.

For De Minste Susan Bakås holder til på besøksadressen Casparis veg 2, 2318 Hamar. Foretaket ble startet i 2013-07-27 og som et Enkeltpersonforetak. For De Minste Susan Bakås driver i bransjen "Barneklær og -utstyr". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med For De Minste Susan Bakås på telefon 998 83 477, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://fordeminste.no/

Besøksadresse Casparis veg 2, 2318 Hamar
Postadresse Casparis veg 2, 2318 Hamar
 
Epost
susan.ann.nina@hotmail.com
Telefon
(+47) 998 83 477
Mobiltelefon
(+47) 998 83 477

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies