IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Follo Elektriske AS

Vis i kart
64 94 10 00
post@folloelektriske.no www.folloelektriske.no

Mer informasjon

Follo Elektriske AS ble etablert i Ås Kommune, som Jørn Skuterud installasjon AS i 1993 av Jørn Skuterud. Ved årsskifte 2003-2004 ble Morten Lundgård medeier, og sommeren 2008 ble firmanavnet endret til Follo Elektriske AS. Med 15 år som installatør har bedriften gode rutiner og mange faste oppdragsgivere. Follo Elektriske AS utfører oppdrag i hele Follo-området, men også utenfor dette området på forespørsel fra kunder.

Follo Elektriske AS utfører alle el. installasjoner, og er medlem av ElektroUnion som innkjøpsorganisasjon og Nelfo som bransjeorganisasjon. Vi har pr. i dag 8 ansatte, hvorav 2 er lærlinger. Vi har høyt fokus på fagmessig utførelse, sikkerhet og punktlighet. Dette krever dyktige medarbeidere med riktig kompetanse for gjeldende arbeidsområder. Våre ansatte blir derfor jevnlig oppdatert i forskrifter og produktinformasjon til fordel for våre kunder. I tillegg til installasjon og montering av el.anlegg, har vi høy kompetanse på løsninger og prosjektering av el.anlegg.

Våre lokaler er i Myrveien 2, 1430 Ås, hvor vi har lager og kontorer, samt utstillingsområde for belysning, varmesystemer og div. installasjonsmateriell. Kontorlokalet/utstillingsområdet er ikke betjent til enhver tid, men ved ønske om å besøke våre lokaler for løsningsforespørsel, prisforespørsel, kjøp av el-produkter etc. er vi tilgjengelig på telefon eller e-post. Vi prioriterer dette, og kan tilby raske avtaletidspunkter.

Vi samarbeider med flere gode håndverkere, og bistår gjerne våre kunder med anbefalinger.

Vi er her for Dere, og ser frem til Deres henvendelse!

Follo Elektriske AS holder til på besøksadressen Myrveien 2, 1430 Ås. Foretaket ble startet i 1993-07-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-09-14 og som et Aksjeselskap. Follo Elektriske AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektroentreprenører". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Follo Elektriske AS på telefon 64 94 10 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.folloelektriske.no

Besøksadresse Myrveien 2, 1430 Ås
Postadresse Postboks 37, 1431 Ås
 
Epost
post@folloelektriske.no
Telefon
(+47) 64 94 10 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies