IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Folkeuniversitetet Ringerike

Vis i kart
32 12 98 83
ringerike@folkeuniversitetet.no http://www.folkeuniversitetet.no/

Mer informasjon

Folkeuniversitetet ble opprettet i Oslo i 1864 Folkeuniversitetet Oslo tilbyr utdanning for voksne på videregående og universitetsnivå, innen yrkesfag, språk, kultur- og fritidsaktiviteter m.m. Studieforbundet Folkeuniversitetet er Norges største arrangør av opplæring for voksne, og arbeider etter følgende formålsparagraf: Studieforbundet Folkeuniversitetet har til formål å fremme voksnes organiserte læring og kulturopplevelse på alle områder og i et livslangt perspektiv.

Folkeuniversitetet vil arbeide for voksne menneskers demokratiske rett til å delta i utdanning, kunnskapstilegnelse og kulturtilbud ut fra egne behov, evner og interesser. Kursvirksomheten kan være ubundet av pensa eller forberede til offentlige eller private eksamener.

For å fremme formålene, vil Folkeuniversitetet samarbeide med offentlige myndigheter og det private næringsliv, med offentlige og private institusjoner og organisasjoner. Folkeuniversitetet er ubundet i spørsmål som gjelder livssyn og politisk oppfatning.

Folkeuniversitetet Ringerike holder til på besøksadressen Storgata 10, 3510 Hønefoss. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Folkeuniversitetet Ringerike driver i bransjen "Studie- og studentorganisasjoner". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Folkeuniversitetet Ringerike på telefon 32 12 98 83, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.folkeuniversitetet.no/

Besøksadresse Storgata 10, 3510 Hønefoss
Postadresse Postboks 135, 3502 Hønefoss
 
Epost
ringerike@folkeuniversitetet.no
Telefon
(+47) 32 12 98 83
Telefaks
(+47) 33 33 16 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies