IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Flytt 24 AS

Vis i kart
402 22 299
post@flytt24.no www.flytt24.no

Mer informasjon

Flytt24 er et veletablert flyttebyrå som har lang erfaring med flytting innenfor Oslo/Akershus og er en av de rimeligste i bransjen. Våre skreddersydde flyttepakker har gitt oss et godt innblikk på hva kunden trenger, Vår positive fremgang er en stor del til takke for de som har gitt oss den konstruktive kritikken vi aldri har bitt surt på.

Som kunde kan du alltid regne med at vi spør om ris og ros eller om det er noe på slutten av oppdraget vi kan gjøre. Evaluering/anmeldelse av vårt arbeid for at vi skal kunne gjøre vårt ytterste til å forbedre oss, dette har fått oss til å vokse i bransjen takket være fornøyde kunder. Vi vet at deres tilbakemeldinger er viktig for vår utvikling.

Som flyttebyrå har vi kapasitet til å flytte etter dine ønsker så lenge den aktuelle flyttedagen er ledig. Som veletablert flyttefirma med gode arbeidsforhold resulterer våre flyttekonsulenter et godt utført arbeid. Vi er stolte av å kunne meddele, uansett hvor i landet du flytter garanterer Flytt24 en sikker levering innen 24 timer. (innenfor 500km)

Kontakt oss allerede i dag, vi er tilgjengelige på telefon eller E-post 24 timer i døgnet. slik at vi kan planlegge ditt flytteoppdrag, og bli en del av vår fornøyde kundekrets!

Trenger du kanskje en ny renholder til din bedrift, eller en til en ukentlig vask i boligen? Vi tilbyr blant annet:

Renhold Bolig Renhold Kontor Utvask av leiligheter eller hus ved flytting (kjøp/salg, leie/utleie) Vi tilbyr en 100% fornøyd garanti på alle disse type oppdrag.

Flytt 24 AS holder til på besøksadressen St. Halvards gate 1 C, 0192 Oslo. Foretaket ble startet i 2014-01-15 og som et Aksjeselskap. Flytt 24 AS driver i bransjene "Flyttetjenester" og "Rengjørings tjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Flytt 24 AS på telefon 402 22 299, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.flytt24.no

Besøksadresse St. Halvards gate 1 C, 0192 Oslo
Postadresse St. Halvards gate 1 C, 0192 Oslo
 
Epost
post@flytt24.no
Telefon
(+47) 402 22 299

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies