IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Flyt Entreprenør AS

Vis i kart
451 89 283
post@flytas.no www.flytas.no

Mer informasjon

Flyt Entreprenør as har som mål å bli den bedriften dere ønsker å bruke om igjen, og skal gjøre vårt ytterste for nettopp dette. Vi setter pris på at oppdragsgiver kommer tilbake. Enten det er til små eller store jobber. Vi utfører alle typer oppdrag, alt fra å skifte et vindu til å bygge et hus. Vi har ord på oss for å være både løsnings- og kompromissorienterte. For oss er det kundens behov som bestemmer våre resultater.

Vi har lang erfaring fra bransjen og vet hva som skal til for å få fornøyde kunder og et bra produkt. Vi leverer til avtalt pris og til avtalt tid.

Flyt Entreprenør arbeider kontinuerlig for å være best på Helse, Miljø og Sikkerhet! Og med gode systemer i bunn jobber vi mot null skader.

I Flyt vet vi at det er en nær sammenheng mellom god kvalitet, god økonomi, gode kundeforhold, flere oppdrag og en trygg og sikker arbeidsplass. En viktig forutsetning for å kunne oppnå dette, er et velutviklet og levende kvalitetsstyringssystem. Flyt har gode rutiner og et godt system med tilhørende verktøy for oppfølging og måling av kvalitet i prosjektene.

Det skal være flyt i prosessen!​

Flyt Entreprenør AS holder til på besøksadressen Hasleveien 15 E, 0571 Oslo. Foretaket ble startet i 2013-04-25 og som et Aksjeselskap. Flyt Entreprenør AS driver i bransjen "Entreprenører". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Flyt Entreprenør AS på telefon 451 89 283, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.flytas.no

Besøksadresse Hasleveien 15 E, 0571 Oslo
Postadresse Hasleveien 15 E, 0571 Oslo
 
Epost
post@flytas.no
Telefon
(+47) 451 89 283
Mobiltelefon
(+47) 916 16 615

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies