IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Flyselskapenes Landsforening

Vis i kart
23 08 85 70
nholuftfart@nho.no www.nholuftfart.no

Mer informasjon

NHO Luftfart er en arbeidsgiverforening og bransjeorganisasjon for firmaer som innehar drifttillatelse til å utføre ervervsmessig luftfartsvirksomhet, eller som i medhold av slik tillatelse utfører virksomheten i eller ut fra Norge. Også firma som driver flyrelatert virksomhet, kan opptas som medlem.

NHO Luftfart er en landsforening tilknyttet Næringslovets Hovedorganisasjon (NHO) og alle NHO Luftfarts medlemsbedrifter er således automatisk medlem i NHO.

NHO Luftfart et styre på 7 medlemmer og det oppnevnt 4 utvalg med deltakere fra medlemsbedriftene: Bransjeutvalg, Tariffutvalg, Teknisk utvalg og Operativt utvalg. Utvalgene har normalt 4-8 møter i året og arbeider innen sine områder med sikte på å fremme bransjens totale interesser overformyndigheter og organisasjoner. NHO Luftfart skal bidra til at medlemsbedriftene kan utøve effektiv og sunn næringsvirksomhet. Innen arbeidsgiverområdet søkes utviklet en framtidsrettet, konkurransedyktig og rasjonell lønns- og tariffpolitikk.

NHO Luftfart gjennomfører tariff-forhandlinger der NHO/NHO Luftfart er part og arbeider for å opprettholde det best mulige forhold mellom arbeidstaker og arbeidsgiver ved søke å avverge, og ordne opp i arbeidstvister.

NHO Luftfart har innen sitt område kanskje den høyeste grad av organisasjonsdekning i NHO-felleskapet. Medlemmene omfatter alle de største aktørene i norsk luftfart og organisasjonsdekningen er over 90 % av mulige medlemsbedrifter og langt over 90 % målt i ansatte i medlemsbedriftene. Antall medlemsbedrifter er i underkant av 40  med i overkant av 12.000 årsverk. 

Kontaktinformasjon

www.nholuftfart.no

Besøksadresse Middelthuns gate 27, 0368 Oslo
Postadresse Postboks 5474 Majorstuen, 0305 Oslo
 
Epost
nholuftfart@nho.no
Telefon
(+47) 23 08 85 70
Mobiltelefon
(+47) 928 91 421
Telefaks
(+47) 23 08 85 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies