IO.NO

Fullversjon Nytt søk

FLY-N-HI Segway Tours

Vis i kart
905 35 440
post@segway-tours.no http://www.segway-tours.no

Mer informasjon

Segway ble introdusert i 2001, og produksjonen startet året etter. Den første modellen så dagens lys i 2003. Mens man kan kjøre segway lovlig i mange land har kjøretøyet - på grunn av veitrafikklovgivningen - vært ulovlig å benytte på såvel privat som offentlig vei i Norge. Unntakene har vært guidede publikumsturer i Bodø, og segway har også vært tillatt for ansatte i Kongeparken i Ålgård syd for Stavanger. Etter Stortingsvalget i 2013 ble det uttalt at den nye borgerlige regjeringen kom til å godkjenne bruken av segway. Fra mars-april 2014 vil segway være lovlig på norske veier.

Segway PT er en ståhjuling, et batteridrevet, selv-balanserende kjøretøy på to hjul, konstruert av Dean Kamen og produsert av Segway Inc. i New Hampshire i USA. PT er en engelsk forkortelse for personal transporter, mens den gamle endelsenHT var en forkortelse for human transporter. Enheten holdes oppreist av datamaskiner og motorer i bunnen av enheten, samt et integrert gyroskop som sørger for at føreren lettere klarer å holde balansen. Man lener seg forover for å kjøre fram, og tilsvarende bakover for å bremse eller rygge. Svinging foretas ved å benytte styret

FLY-N-HI Segway Tours holder til på besøksadressen Bergtoras vei 70A, 4633 Kristiansand S. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-05-30 og som et Enkeltpersonforetak. FLY-N-HI Segway Tours driver i bransjen "Annet". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med FLY-N-HI Segway Tours på telefon 905 35 440, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.segway-tours.no

Besøksadresse Bergtoras vei 70A, 4633 Kristiansand S
Postadresse Åsas vei 28, 4633 Kristiansand S
 
Epost
post@segway-tours.no
Telefon
(+47) 905 35 440
Mobiltelefon
(+47) 905 35 440

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies