IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Flekkerøy Bygg AS

Vi bygger på tillit!

Vis i kart
38 12 27 10
post@flekkeroybygg.no www.flekkeroybygg.no

Mer informasjon

Vi bygger på tillit!

Faglig kompetanse og nøyaktighet er en selvfølge for oss.

Vi har også ord på oss for å holde budsjetter og tidsrammer.

Det betyr ikke så rent lite for den som sitter med prosjektansvar. Når noen gir oss faglige utfordringer, er vi i vårt ess!

Derfor vil vi gjerne ha kontakt med arkitektkontorer og oppdragsgivere som stiller ekstra krav til sine leverandører. Vi tar gjerne en prat om aktuelle oppdrag – og finner løsninger sammen. Dypt forankret i håndverksfagets tradisjon, seriøsitet og god byggeskikk, har Flekkerøy Bygg markert seg som en solid totalentreprenør med sans for deltajene.

Det er nettop erfaring, kunnskap og et positivt arbeidsmiljø som har styrt bedriften fram til dagens allsidighet. Fokus på miljø, kontroll- og sikkerhetsrutiner er en naturlig del av vår hverdag og en viktig del av vår utvikling.

Gi oss utfordringer:

”Vi er byggmestere først og fremst for folk som ikke velger hus eller hytte fra kataloger.” En slik egenerklæring kan virke dristig – og den forplikter. Men det er ikke Frode Stokkeland, daglig leder i Flekkerøy Bygg, engstelig for. ”Vi synes det er flott å bygge hus som setter preg på et sted, og gjerne skaper debatt” sier han. ”Er det noe vi liker, er det byggherrer og arkitekter som gir oss utfordringer.

Kontaktinformasjon

www.flekkeroybygg.no

Besøksadresse Østerøya 39, 4625 Flekkerøy
Postadresse Østerøya 39, 4625 Flekkerøy
 
Epost
post@flekkeroybygg.no
Telefon
(+47) 38 12 27 10
Mobiltelefon
(+47) 982 66 850
Telefaks
(+47) 38 12 27 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies