IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fleischer`s Hotel AS

Et av Vest-Norges tre-hoteller. Konferanseavdeling, svømmebasseng, pianobar, afterski i vintersesongen og mye mer.

Vis i kart
56 52 05 00
hotel@fleischers.no www.fleischers.no

Mer informasjon

Velkommen til Voss og et historisk hotell Vår beliggenhet, med kort avstand til Bergen og midt imellom Hardangerfjorden og Sognefjorden, gir oss en unik posisjon til å tilby varierte aktiviteter og opplevelser i skjønne omgivelser.

Fleischer’s Hotel har vært flittig besøkt, fra kongelige og adel til den vanlige turist og reisende. Hotellets historie er fra 1889 og frem til i dag, der det drives av femte generasjon Fleischer’s. Trivsel og gjestfrihet har opp gjennom årene grodd fast i veggene og interiøret, og våre gjester møter stolte tradisjoner flettet inn i nåtidens krav til service og fasiliteter.

Voss er rik på kultur og tradisjon, og har et utall av opplevelser. Vi kan tilby og tilrettelegge både et rolig og avslappende, eller aktivt og utfordrende opphold.

Fasiliteter Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken med à la carte og fire-retters middag. Både tradisjonsmat og kontinental mat står på menyen.

Fleischer’s Hotel har bassengavdeling med eget barnebasseng. I tillegg kan vi friste med boblebad og badstue, samt solarium.

Måltid og drikke nytes gjerne ute på vår store terrasse med idyllisk utsikt over Vangsvatnet og fjellene. Vi tilbyr varierte menyer, og våre servitører hjelper til med valg av drikke fra en rikholdig vinliste.

Kurs og konferanse Siden 1889 og frem til i dag har Fleischer’s Hotel hatt hjerterom for travle forretningsfolk på reise, og like lenge har hotellet vært møtested for alle med sans for varm eleganse. På Fleischer’s har vi tatt vare på vår rike og historiske arv og flettet den inn i dagens krav til komfort og fasiliteter. I våre kurslokaler er det tatt hensyn til nåtidens behov av teknisk utstyr.

Fleischer`s Hotel AS holder til på besøksadressen Evangervegen 13. Foretaket ble startet i 1997-12-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-01-07 og som et Aksjeselskap. Fleischer`s Hotel AS driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 62 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fleischer`s Hotel AS på telefon 56 52 05 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fleischers.no

Besøksadresse Evangervegen 13
Postadresse Evangervegen 13
 
Epost
hotel@fleischers.no
Telefon
(+47) 56 52 05 00
Telefaks
(+47) 56 52 05 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies