IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fjordtønna

Skreddersydd gave til jubilanter.

56 58 63 25
post@fjordtynna.no fjordtynna.no/

Mer informasjon

Fjordtønna som nå er på markede bygger på gamle tradisjoner. Det unike med den nye tønna er at lokket enkelt kan tas av og på, og at den er godkjent for oppbevaring av mat og drikke. Tønna blir i dag levert i furu og eik. Våre nyeste produkt er vintønna, konjakk-tønna og rosemalte tønner. Etter ønske leverer vi tønner: -med vokset innside for oppbevaring av mat vintønner og konjakk-tønner i stativ med kran og spons merket med logo.

Alle våre produkt er eigenproduserte. Det vil seia at alt vert til hos oss, frå materialstablane kjem i hus til tønnene er klare for levering. Dette betyr igjen at vi har vore nøydd til å laga fleire av produksjonsmaskinene sjølve. Dette har vore svært krevjande og vanskeleg, men i dag er vi stolte over resultatat. Dette trur vi også er kundane sin garanti. Det er her produkta er utvikla og produserte!

I eit historisk perspektiv vart ferdigmodna ansjos lagt ned på miniatyrtønner av tre. Dette var den vanlige embalasjeforma for ansjosen då ho vart sendt ut til forbrukarane i inn- og utland. Miniatyrtønnene med norsk ansjos var vanlig å sjå på matbordet over hele verda. Det vart årlig laga mange hundretusen tønner i Noreg. I 1881 vart det eksportert ansjos i 456.000 miniatyrtønner på 3 1/2 liter. Vi har halde på utsjånaden, men tilpassa oss dagens strenge hygieniske krav til embalasje, og gjeve tønnene ein ny vri med avtagbart lokk. Fjordtønna vart starta i 1998 og ligger innst i Samnangerfjorden i eit område med rike tradisjonar innan bøkkarverksemd. I 2001 fikk vi SND’s bygdeutviklingspris for nyskaping i Hordaland.

Fjordtønna holder til på besøksadressen 5650 Tysse. Foretaket ble startet i 2000-01-06 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-01-18 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Fjordtønna driver i bransjene "Catering", "Emballasje", "Museer" og "Trevarer - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fjordtønna på telefon 56 58 63 25, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

fjordtynna.no/

 
Epost
post@fjordtynna.no
Telefon
(+47) 56 58 63 25
Mobiltelefon
(+47) 922 53 785
Telefaks
(+47) 56 58 82 44

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies