IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fitness Lady AS

Vis i kart
(+69) 23 48 42
http://www.fitnesslady.no/

Mer informasjon

Velkommen til Fitness Sirkeltrening.

Hvordan virker 40 minutters programmet? Hos oss er apparatene satt i en sirkel. Alle
apparatene er enkle å forstå, og det er ingen innstillinger. Du bruker hver stasjon i 40-45
sekunder, og får et signal når du skal bytte. Programmet kombinerer styrke­trening og
kondisjonstrening etter intervall­prinsippet i en og samme økt. Pulsen holdes på riktig nivå, og
du trener alle de stor muskelgruppene. Hvorfor passer denne treningen så godt for? Kvinner & menn ønsker seg vanligvis ikke
store muskler. Men en sprek og sunn kropp vil vel alle ha! Med sirkeltrening kan du oppnå nettopp dette. Er det virkelig nok og bare å trene 40 minutter 3 ganger i uken? Man sparer tid fordi apparatene bruker hydraulisk motstand, og ikke trenger justering. Du bruker dobbelt så mange muskler på den samme tiden som i et vanlig styrketrenings
opplegg. Men selv om du har mulighet til å komme hver dag, vil vi ikke anbefale det.
Musklene behøver restitusjon, derfor er det optimale og ikke trene oftere enn annen hver dag.
Da risikerer du heller ikke å gå lei. Og husk er du helt utrent når du starter, kan du risikere og
Bli overtrent hvis du trener hver dag. Så å bli ikke for ivrig!

Vil jeg til å gå ned i vekt? Muskler er en aktiv masse, til forskjell fra fett. Det betyr at jo høyere andel muskler du har i kroppen jo høyere forbrenning vil du ha, også når kroppen er i hvile. Men ikke bli redd, du vil ikke få bulende muskler ved å trene hos oss. Konseptet om­fatter både styrketrening og kondisjons­trening. Dette virker for godt til å være sant, vil jeg virkelig få resultater så lett? Du vil merke til en økning i energinivået etter å ha trent regelmessig noen uker. Om du ønsker det, veier og måler vi deg når du melder deg inn, og deretter en gang i måneden. Du kommer til å bli overrasket, og begeistret over de målbare resultatene! Er det kjedelig? God musikk og et variert program som bare tar 40 minutter i et hyggelig miljø, er noen av grunnene til at våre medlemmer liker å trene hos oss, og til at sirkeltrening har hatt slik suksess i mange land i verden. Hvordan prøver jeg programmet? Prøv oss en dag gratis, slik at du selv kan erfare hvorfor sirkeltrening er så populært og effektivt. Vi gjør det vi kan for at du skal nå dine treningsmål:

Fitness Lady AS holder til på besøksadressen Åsbieveien 9, 4848 Arendal. Foretaket ble startet i 2007-05-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-06-27 og som et Aksjeselskap. Fitness Lady AS driver i bransjene "Trening", "Treningsinstruktører" og "Treningssentre". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fitness Lady AS på telefon (+69) 23 48 42 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.fitnesslady.no/

Besøksadresse Åsbieveien 9, 4848 Arendal
Postadresse Åsbieveien 9, 4848 Arendal
 
Telefon
(+47) (+69) 23 48 42

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies