IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Fitjar Fjordhotell

53 45 77 00
post@fitjar-fjordhotell.no www.fitjar-fjordhotell.no

Mer informasjon

Fitjar fjordhotell ligg sentralt i Fitjar sentrum med utsikt mot den vakre Fitjarvikjo med sine mange idylliske holmar og skjer. Hotellet er kjend for det gode kjøkkenet sitt. I den nydelege restauranten med utsikt mot sjøen, kan du mellom anna nyta det beste av havets frukter, noko som er hotellet sin spesialitet. I helgane er det mogleg å innta ein god middag i restauranten vår, eller du kan slappe av i den irske puben. Me har også vestlandets flottaste pianobar med topp entertainere kvar kveld.

Kommunikasjonane til og frå Fitjar er gode. Nordover mot Bergen går det ferje kvar halvtime det meste av døgnet. Sørover mot Haugesund har Fitjar fått fastlandssamband gjennom Trekantsambandet. Næraste flyplass ligg berre ein halvtime unna om du køyrer bil. Det er to timars reisetid frå Flesland/Bergen til Fitjar Fjordhotell. Frå Haugesund tek det litt over ein time.

Som kurs - og konferansehotell er Fitjar Fjordhotell eit økonomisk svært gunstig alternativ med gode, praktiske lokalitetar og alt nødvendig AV-utstyr. Konferansesalen har plass til 60 personar, og det er gode grupperom i nærleiken.

Hotellet har 24 nyoppussa rom av høg standard. Alle rom har TV, telefon og minibar. I tillegg har me 24 rom ved vårt sportell, åtte dobble og 16 enkle.

Få hotell kan visa til et breiare arrangementstilbod enn Fitjar Fjordhotell. Utanom vanlege dansekveldar, vert det arrangert ei rekkje "spesialarrangement" i regi av hotellet. Kjem du til Fitjar i vår, kan du få med deg den unike stemninga i revyteltet vårt. Teltsesongen startar med revyshow-premiere i slutten av mai og går alle helger ut til første del av juli.

Fitjar Fjordhotell ligg like ved det nye Kultur - og idrettsbygget i Fitjar, og legg ofte inn aktivitetar i samarbeid med dei. Vidare har hotellet samarbeid med seglskuta «Seladon» som tilbyr uforgløymelege, maritime opplevingar i den svært så vakre skjergarden rundt Fitjar. Dei som likar å fiska kan og lett finna det dei søkjer, både på land og sjø.

Er du friluftselskar, finn du i Fitjar alt du måtte ønskja av turterreng i fjell og skog. Spesielt overveldande er utsikta frå dei mange nakne fjella våre ut mot havet, mot Brandasund, Fitjarøyane og Austevoll.

Vidare kan Fitjar by på eigen smed, hestekøyring med karjol, rike kulturminne og eit blomstrande musikk- og organisasjonsliv.

Fitjar Fjordhotell holder til på besøksadressen 5419 Fitjar. Foretaket ble startet i 1996-06-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-07-17 og som et Aksjeselskap. Fitjar Fjordhotell driver i bransjene "Hoteller", "Kurs og konferanselokaler" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 17 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Fitjar Fjordhotell på telefon 53 45 77 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fitjar-fjordhotell.no

Postadresse Postboks 133, 5418 Fitjar
 
Epost
post@fitjar-fjordhotell.no
Telefon
(+47) 53 45 77 00
Telefaks
(+47) 53 45 77 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies