IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Finnskogen Natur Og Eiendom AS

918 77 874
www.naturogeiendom.no

Mer informasjon

Vår forretningside:

Kjøp, salg og oppføring av hytter på attraktive fritidseiendommer i Øst-Norge. Salg av opplevelsesprodukter og vår kompetanse

Vår strategi:

Finnskogen Eiendom AS har som hovedstrategi å erverve, utvikle og eie fritidseiendommer med attraktiv beliggenhet. Samt selge naturopplevelser og vår kompetanse. Selskapet skal oppnå høyest mulig verdiskapning på lang sikt gjennom fokusering på effektiv drift av eiendommene, og innovativ videreutvikling av eiendomsporteføljen. Kombinasjonen av løpende høy driftsavkastning på eiendomsporteføljen og langsiktig verdiøkning på eiendommene som følge av videreutvikling, antas å bidra til maksimal verdistigning både i et kortere og lengre perspektiv .

Finnskogen Natur Og Eiendom AS holder til på besøksadressen 2280 Gjesåsen. Foretaket ble startet i 1991-08-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-01-16 og som et Aksjeselskap. Finnskogen Natur Og Eiendom AS driver i bransjene "Eiendom - Utleie" og "Sagbruk og høvlerier". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Finnskogen Natur Og Eiendom AS på telefon 918 77 874 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.naturogeiendom.no

Postadresse c/o Knut Arne Gjems , 2280 Gjesåsen
 
Telefon
(+47) 918 77 874
Mobiltelefon
(+47) 918 77 874

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies